6 motive pentru care merită să mergi la salon

Îți place părul tău? E posibil ca mersul la salon să nu se afle printre prioritățile tale, fie pentru că ți se pare costisitor, fie din lipsă de timp sau poate consideri că îți poți rezolva personal, acasă, ceea ce ai nevoie. Poate ai și investit în produse de hairstyling, electrice și de îngrijire, însă sunt unele motive pentru care merită să iei în considerare și mersul la salon.

 

  • Hairstylist-ul are toate motivele să își dea interesul ca tu să fii mulțumit(ă) de tunsoarea pe care o alegi, de culoare (în cazul în care vrei să îți reîmprospătezi sau să îți schimbi nuanța părului), iar apoi de coafură și de rezultatul final al look-ului tău.
  • Când îți aranjezi singur(ă) părul ar putea să nu-ți iasă întotdeauna așa cum îți dorești și necesită timp și consum nervos.
  • Masajul scalpului, din timpul spălării părului, poate fi incredibil de relaxant și de eficient totodată, deoarece intensifică circulația capilară și ajută firele de păr să crească mai repede și mai bine. Acasă e destul de dificil să îți faci singur(ă) masaj și să te relaxezi în același timp.
Credit foto: Corina Stoicescu
Ionuț face un masaj capilar senzațional.
  • Când ești la salon poți învăța de la profesioniști cum să-ți aranjezi părul data viitoare. În plus, poți discuta cu stilistul pentru sugestii privind ce șampon să folosești, cum să aplici uleiul de păr, ce produse de îngrijire ți s-ar potrivi cel mai bine și ce să eviți.
  • Părul coafat la salon durează mai mult pentru că sunt folosite produse profesionale, care ajută părul să nu se electrizeze și să își mențină mult mai bine forma care a fost dată.
  • La ocaziile speciale merită să arăți spectaculos, iar să te bazezi pe profesioniști poate fi o idee foarte bună în zilele importante. Știi și tu deja că vei avea o excelentă stare de bine și mai multă încredere în tine.

Credit foto: Corina Stoicescu

Culoarea verde induce relaxarea

Am menționat de ocazii speciale, așa că merită să îți spun că am fost recent, chiar înainte de ziua mea de naștere, la noul salon Gett’S ColorBar din Bucuresti Mall. Acest salon a fost inițial deschis în 2003, dar la finalul anului trecut s-a decis renovarea lui, pentru că designul nu mai era în linie cu brandul. Iar după redeschiderea din luna aprilie 2016 are un design complet nou, modern și minimalist.
Ce îmi place foarte mult este peretele verde (am mai văzut unul asemănător pe Aeroportul Charles de Gaulle din Paris), care îți dă senzația că ești mai aproape de natură. Despre culoarea verde se spune că induce calmul. Este odihnitoare, generează liniște, bună dispoziție, relaxare, meditație, echilibru, dă impresia de prospețime și favorizează deconectarea nervoasă. De fapt, acestea sunt și motivele pentru care oamenii se simt mai confortabil când stau într-o încăpere în care există și culoarea verde.

Credit foto: Corina Stoicescu
Hairsylist-ul Rodica Popa are o experiență de 12 ani în cadrul saloanelor Gett’s Color Bar.

De ce Gett’S ColorBar?

Au o ofertă cu servicii complete pentru păr, cosmetică facială și corporală, epilare definitivă, machiaj, manichiură și pedichiură. De asemenea, au un program de fidelizare cu acumulare de puncte bonus și recompensare în puncte pentru recomandări.
Sunt prețuri diferențiate în funcție de experiența stilistului, este disponibilă o platformă online de gestionare a contului tău, cu programări și chat online, iar pentru studenți și companii sunt abonamente preferențiale și Gift Certificate-uri. În plus, poți răsfoi și lua acasă gratuit revista Gett’s Highlights Magazine, care este disponibilă print și online.

Credit foto: Corina Stoicescu

Credit foto: Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

Gehwol, pionierul ”industriei de îngrijire a picioarelor”, este de acum și în România

Dacă stai mult timp în picioare sau porți tocuri, dacă ieși la...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.