Adela spune… și despre mult sex

Carte Adela spuneCiocnirile și împreunările dintre bărbați și femei sunt vechi de când lumea și tot de atunci au început și problemele. Bine, fie, uneori, pot fi și ape mai liniștite, dar de cele mai multe ori, inevitabil, apar strofocări de ambele tabere cauzate de limbajul și de semnalele de nedescifrat sau înțelese, dar total greșit. ”Adela spune” îți va deschide ochii în multe privințe, cu umor din belșug în fiecare capitol al cărții semnate de Adela Dan. O tipă foarte simpatică și vioaie, care îmi dă un vibe pozitiv de fiecare dată când o întâlnesc. 🙂

La fel mi-a dat și cartea, care m-a făcut să râd în sinea mea sau cu voce tare (în metrou a fost mai dubios). Cred că eram la o frază de genul: ”Există o singură situație în care bărbații nu numai că nu amână, dar se și grăbesc: atunci când e vorba de sex”. Vei găsi și recomandări ingenioase pentru o căsnicie mai interesantă. De exemplu, dacă partenerul e microbist ”împlinește-i o fantezie erotică. Costumează-te în Mitică Dragomir. Sau în nea Piți. Sau în amândoi și organizează un threesome ca la carte”. Ori ”fă-ți soțul să viseze cu ochii deschiși. Mărturisește-i că-ți dorești o bară în dormitor, dar nu din aceea verticală, ci din cea orizontală, ca să o mai poți folosi și la altceva. De exemplu, să atârni umerașele cu haine pe ea.” Și posibilitățile sunt nenumărate.

De reținut, pentru domnișoare și doamne! ”Sex știe să facă ăla care tace și face. Care nu se laudă, care nu face niciun comentariu legat de sex. Cu puțin exercițiu și puțină atenție îl recunoști dintr-o privire. Atitudinea îl diferențiază. E sigur pe el, dar discret. Te cântărește din ochi fără să te facă să te simți prost. Vede calități acolo unde alții nu văd nimic sau văd defecte. Are ceva ce tu traduci a fi bun simț și interiorizare, dar e altceva, e atitudinea celui care știe că dacă vrea, te poate face să mori și să învii de câteva ori la rând. Se mișcă fluid, cu mișcări calculate, ca o felină de pradă și nu te va lovi vreodată din greșeală cu cotul și nici nu te va trage de păr fără să vrea”.

Am să vă las și invit totodată să vă luați și să citiți cartea ”Adela spune” (editura Tandem Media). Mai mult ca sigur veți da mai multă atenție felului în care vă priviți partenerul, felului în care vă privesc pe voi bărbații și veți afla multe relatări despre povestea eternă și fascinantă a relației dintre un bărbat și o femeie. Cum spune chiar autoarea: ”ca la un spectacol de stand-up comedy”. Adela DanAdela Dan vine din industria publicității cu 15 ani de experiență ca om de creație, cu numeroase premii la cele mai importante festivaluri din lume și cu bucuria de a fi creat campanii memorabile pentru multe branduri românești.

P.S.: Adela, I‘m happy to know you! 🙂

More from Corina Stoicescu

Irina Margareta Nistor a ales ”filmul perfect” din 2014

”Îmi place să împărtăşesc şi celorlalţi ce am descoperit, să fiu la...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.