Alegerea perfectă de vară pentru călcâie fine

Vara este sezonul călătoriilor, al drumețiilor, al vacanțelor la mare și al mersului pe plajă, prin nisipul fierbinte. Picioarele sunt foarte solicitate în această perioadă, iar tălpile și călcâiele pot ajunge să se crape mai repede și să se formeze întărituri.

 

Pielea îngroşată şi crăpată de pe călcâie, o problemă des întâlnită atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților, are acum o soluție de rezolvare rapidă și eficientă. A&D Pharma Group a lansat pila electrică Urgo pentru îngrijirea călcâielor, cu o serie de proprietăţi care o fac să fie practică și ușor de folosit:

  • elimină pielea îngroşată
  • redă supleţea pielii de pe tălpi
  • este rezistentă la apă
  • are mâner ergonomic
  • se poate spala şi refolosi

Geanina Ilieș, Diana Munteanu și Cori Grămescu pășesc cu încredere

Credit foto: PR
Geanina Ilieș, prezentatoare tv

La petrecerea de lansare a pilei electrice Urgo, Geanina Ilieş, Diana Munteanu, Cori Grămescu şi Maria Andrei au vorbit din experienţa lor personală şi au explicat de ce este important să avem călcâie frumoase. Astfel, Cori Grămescu a subliniat că este important, nu doar să arătăm bine, ci şi să ne simţim bine, iar Diana Munteanu a menționat cum ne poate ajuta pila electrică să ne bucurăm de o viaţă cât mai activă, în care cariera şi reuşitele personale se împletesc zilnic. În ceea ce priveşte moda şi frumuseţea, Geanina Ilieş şi Maria Andrei au împărtăşit câteva lucruri.

S-a povestit despre femeia modernă, în agitaţia zilnică, despre multele drumuri pe care trebuie să le facem şi cum ne afectează toate acestea. Însă, din fericire, bătăturile, pielea îngroşată şi senzaţia neplăcută produsă de acestea pot fi îndepărtate acum cu uşurinţă.

Credit foto: PR
Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție

Evenimentul a fost condimentat și cu un moment special de dans menit să reamintească cât de importanţi sunt paşii de zi cu zi.

Morning #beautycare #event #urgo #beautyeverywhere #dancing #EsentaTare #esentatareblog #theessenceofit

16 Likes, 0 Comments – Corina Stoicescu (@corina.stoicescu) on Instagram: „Morning #beautycare #event #urgo #beautyeverywhere #dancing #EsentaTare #esentatareblog…”

Credit foto: PR

O investiție pentru starea de bine

Pila electrică Urgo are incluse pe lângă aparat, două baterii și o periuță de curățare. Prețul recomandat este de 99 de lei și are o garanție de doi ani, la achiziţionare, în ţările membre ale Uniunii Europene. De asemenea, se găsesc şi rezerve pentru pilă, comercializate separat. Dacă îți dorești o astfel de pilă îți mai spun că poți găsi produsul în famaciile Sensiblu, Farmacia Tei & Bebe Tei şi în Bebe Supermarket.

Eu am încercat deja acest produs și cred că este alegerea perfectă pentru călcâie fine, deoarece se folosește ușor, rezultatele se văd și se simt de la prima utilizare, iar prețul este unul decent.

Credit foto: Corina Stoicescu (esentatare.com)

Credit foto: Corina Stoicescu (esentatare.com)

Credit foto: Corina Stoicescu (esentatare.com)

Credit foto: PR, foto/video Corina Stoicescu (esentatare.com)

More from Corina Stoicescu

O călătorie cu arome seducătoare

Încearcă decorul perfect pentru a te detaşa de agitaţia zilnică, lăsând clipele...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.