Anca Bucur, vicecampioană mondială la Fitness America

Anca Bucur - Vicecampioana Mondiala Fitness AmericaSingura româncă deţinătoare a două titluri Miss Fitness Universe, Anca Bucur, îşi continuă ascensiunea, clasându-se permanent pe primele locuri la fiecare competiţie la care participă. Cel mai recent în Las Vegas, unde atleta a cucerit titlul de vicecampioană mondială în cadrul Campionatului Internaţional “Fitness America”, una dintre cele mai importante competiţii din industria fitness-ului mondial.

“Pentru mine este un rezultat foarte bun, am muncit enorm şi mi-am dorit foarte mult să câştig. Am avut cea mai bună formă fizică de până acum şi asta datorită programului de pregătire mult mai intens şi a nutriţiei. Am primit sute de mesaje de încurajare pentru care vă mulţumesc, iar pentru 2015 am planuri şi mai mari!”, a declarat Anca.

“Fitness America Championship” a sărbătorit anul acesta 25 de ani, de la prima ediţie, şi a reunit peste 700 de concurenţi. Românca a participat la categoria Profesionişti, categorie dedicată concurentelor deja calificate în urma câştigării unei competiţii importante, cum este Miss Fitness Universe.

Anca Bucur la Fitness America Las VegasTânăra, în vârstă de 28 de ani, originară din Târgu Mureş, este unul dintre puţinii sportivi români sponsorizaţi de Herbalife, alături de Ciprian Bălănescu, Campion National la Triatlon, Duatlon şi Aquatlon şi, începând din noiembrie, echipajul de canotaj, dublu rame feminin, categoria uşoară, echipaj format din Ionela Livia Lehaci şi Andreea Asoltanei. Iar de curând celebrul brand a lansat în România şi gama de produse premium Herbalife24, recomandată atât sportivilor profesionişti, cât şi pasionaţilor de mişcare.

More from Corina Stoicescu

Fetiţa care a descoperit secretul vânzărilor

Una dintre cele mai motivante poveşti despre succes aparţine Markitei Andrews, o...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.