Coafurile anului 2016 prezentate prin colecția D!SRUPT Color Zoom

Având ca sursă de inspirație trendurile din modă, echipa de creație Color Zoom a creat D!SRUPT, o colecție aspirațională pentru coafurile acestui an, care sparge orice tipar convențional. Show-ul de lansare, un eveniment sub umbrela Topline 20 ani, a avut loc în 14 martie, la Le Chateau, în București, cu invitatul special Agnes Westerman, un hairstilist de renume mondial.

 

Credit foto: PR

Pentru a crea stilurile colecției D!SRUPT echipa Color Zoom Master a trecut peste barierele formei, ale culorii și ale texturii în materie de păr. Stiliștii au “rupt” (disrupted) forma, culoarea și din textura părului. În acest fel a fost lărgit orizontul pentru o creativitate nebănuită și au fost create look-uri unice cu ajutorul formelor reinterpretate, noilor tehnici de vopsire și a texuturilor infinite.

M_CZ16_KV01 M_CZ16_V04 M_CZ16_V07

M_CZ16_V17

Invitat special, hairstilistul Agnes Westerman

Agnes Westerman este un stilit de renume mondial, specializat în tehnici inovative de culoare. A lucrat cu reviste glossy și de profil din întreaga lume, dar și cu designeri celebri.
Modelele au purtat tunsori spectaculoase, realizate de hairstiliștii Simina Cheteles și Raul Tisa de la Vestige Atelier des Beaux Arts Cluj, sub atenta îndrumare a invitatului special Agnes Westerman – Goldwell Global Master și parte a Color Zoom Master Team. Iar ținutele modelelor au fost oferite de Silvia Șerban.

 

Agnes Westerman 4

CRS_3571

CRS_3777

Agnes Westerman 3

CRS_3846

CRS_3906

CRS_3587

Credit foto. PR

 

Valentina Pelinel, al doilea invitat special

Un alt invitat special a fost Valentina Pelinel, fost model internațional care a colaborat cu celebre case de moda și reviste fashion și glossy din întreaga lume. Valentina a urcat pe scenă, iar Agnes Westerman a arătat efectul îngrijirii premium Hair Care cu tehnologia KERATRANSFORM.

Agnes Westerman si Valentina Pelinel 2

 

Noua gamă Kerasilk

Îngrijirea premium Hair Care cu tehnologia KERATRANSFORM merită încercată prin cea mai recentă gamă Kerasilk, care conține 5 categorii de produse:
KERASILK CONTROL – prin KeraShapeTechnology activată termic modifică forma și netezește părul greu de coafat, frizat pentru până la 3–5 luni.
KERASILK RECONTRUCT – de la păr degradat la un păr suplu, prin hidratare și refacere a firelor.
KERASILK REPOWER – VOLUME – consolidează și fortifică părul fin, fără volum, produsul perfect pentru un styling cu volum.
KERASILK REPOWER – ANTI HAIR LOSS – îndesește și îngroașă părul slăbit, stimulează scalpul și previne căderea ereditară a părului.
KERASILK COLOR – păstrează culoarea pentru un luciu intens și protejează culoarea împotriva mătuirii premature.
Toate aceste tratamente profesionale de înfrumusețare sunt disponibile în serviciile de salon.

Goldwell Kerasilk

Goldwell Kerasilk 3 Goldwell Kerasilk 4

Goldwell Kerasilk 2
* Topline este lider pe piața din România în domeniul distribuției de aparatură și mobilier pentru saloanele de înfrumusețare, precum și branduri cosmetice profesionale de lux.

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Cori Grămescu a lansat SUPER BODY RESET, cu alimente funcţionale

S-a lansat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care vine în sprijinul...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.