Colecţii pentru sezonul toamnă-iarnă 2015

Geanina Ilies Koton PlazaModele noi şi combinaţii inedite au fost prezentate în cadrul unui eveniment cu fast, care a adus în premieră colectiile toamnă – iarnă 2015 de la Plaza Romania. Show-ul a reunit branduri ca Tommy Hilfiger, D’S Damat, Lee Cooper, Koton, Time Out, Lashez, Bigotti, Colin’s, BSB, Otter, Il Passo şi ECCO.

Timeout are pentru acest sezon o paletă cromatică dominată de nuanţe pastel, piesele putând fi potrivite oricărui tip de garderobă.

Time out 2 Time OutLee Cooper transmite spiritul britanic nonconformist şi curajos, fără a renunţa definitiv la elementele stilului clasic. Colecţia conţine articole care oferă mobilitate şi confort.

Lee CooperColecţia Tommy Hilfiger toamnă-iarnă Women’s Sportswear, The New England, ne poartă într-o călătorie din Statele Unite până în Marea Britanie. Stilul clasic britanic, reprezentat de imprimeurile tradiţionale sau de croiul tipic Savile Row, este combinat cu puternicul spirit american.

Ellie White Flavia - Neatza cu Razvan si Dani Koton

Lashez îmbină foarte bine eleganţa cu atitudinea urbană. Ţinutele propuse pentru acest sezon prezintă broderii cu franjuri, imprimeuri florale şi grafice, detalii metalice şi aplicaţii cu pietre. Pentru brandul Bigotti, atractia sezonului o reprezintă infuzia de energie în zona casual. Pantofii de inspiraţie sport (sneakers), jeansii, pantalonii chino şi cămăşile cu imprimeuri vin în completarea dimensiunii moderne a bărbaţilor cu un stil bine conturat.

Adelina Pestritu si Speak BigottiD’S Damat propune piese vestimentare în carouri, combinaţii îndrăzneţe de culori şi o interpretare contemporană a stilului clasic. Selecţia de accesorii este şi ea una variată. Curelele, cravatele, batistele şi pantofii sunt disponibile în diferite nuanţe de violet, albastru şi maro.

Adi Nartea PlazaIl Passo propune o colecţie sofisticată. Aduce în prim plan modele feminine şi elegante cu accesorii dinamice şi detalii glam, precum ghete tip stiletto şi cizme înalte cu accesorii metalice.

ECCO rezonează cu un stil de viaţă modern, activ şi a creat o încălţăminte călduroasă, confortabilă şi cu un stil deosebit.

Colin’s şi Otter au pregătit modele de încălţăminte într-un stil nou, foarte cool. La brandul Otter acesta se reflectă în botinele decorate cu şiret din piele, care impresionează prin fineţea detaliilor (noile poşete prezintă inserţii florale discrete, iar pantofii aparent clasici au inserţii de lac).

Andreea Bălan a deschis show-ul

Pe scenă, alături de manechine profesioniste au defilat vedete ca Geanina Ilieş, Adrian Nartea, Andreea Bălan, Adelina Pestriţu, Speak, Iuliana Luciu şi Anca Serea, iar evenimentul a fost prezentat de Ilinca Vandici. Show-ul a fost deschis printr-un spectacol al Andreei Bălan care a cântat, a dansat şi a apărut în calitate de model pentru brandul Lee Cooper.

Andreea Balan Plaza Romania Andreea Balan cu dansatoare Plaza

Directorul artistic al evenimentului Style Up a fost Maria Andrei, iar machiajul şi coafurile modelelor au fost realizate de Sephora şi de Simona Ungureanu. Toţi au accentuat tendinţele propuse pentru acest sezon de brandurile internaţionale pe care le găsiţi în mall Plaza Romania.

Ilinca Vandici Plaza Romania

More from Corina Stoicescu

Jurnalistul Gelu Chelu: 45 de amintiri cu vedete româneşti şi internationale

Adevăraţii jurnalişti trăiesc pentru această meserie. Respiră ştiri şi se hrănesc cu...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.