Cori Grămescu a lansat SUPER BODY RESET, cu alimente funcţionale

S-a lansat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care vine în sprijinul sănătății și al siluetei, EVITAL Funcţional Food, iar Cori Grămescu, cunoscut coach de lifestyle și nutriție, este ambasadorul noilor produse.

 

La evenimentul desfășurat în 7 iunie la Hotel Continental, Cori Grămescu a povestit despre implicarea ei în acest proiect, despre ce înseamnă un aliment funcţional şi despre importanta unui astfel de program în viaţă noastră de zi cu zi.
În viaţa urbană agitată – cu tot ce înseamnă acest lucru (hrană din agricultura industrializată, procesarea alimentelor, traiul într-un mediu poluant şi stresant – este nevoie de un aport real de încărcare cu vitamine, minerale, antioxidanţi, care de cele mai multe ori nu se mai regăsesc în alimentaţia noastră.

“Alimentele funcţionale din programul SUPER BODY RESET 3-10-3-3 au gust plăcut, sunt uşor de folosit, nu au adaos de zahăr şi nu conţin gluten. Nu presupun restricţii alimentare și recomandate chiar şi celor cu diabet zaharat”, a dezvăluit Cori.

În ce constă programul SUPER BODY RESET

SUPER BODY RESET 3-10-3-3 are că efect purificarea organismului prin eliminarea toxinelor şi aportul de nutrienţi, fiind compus din patru alimente funcţionale care se consumă pe parcursul a trei săptămâni, după cum urmează:

– SUPER ANANAS®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime reducerii retentiei de apă din ţesuturi, 3 zile.
– DETOXASE®, Primul aliment funcţional dedicat detoxifierii şi revitalizării organismului, 10 zile
– SUPER ORANGE®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime susţinerii sistemului imunitar al organismului, 3 zile.
– SUPER FRULLATO®, Primul aliment funcţional dedicat în întregime asigurării aportului de vitamine, minerale, antioxidanţi şi prebiotice, 3 zile.

“EVITAL Funcţional Food vine în întâmpinarea persoanelor care îşi doresc o viaţă sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp”, a spus și Valentin Toncean COO A&D Pharma.

Super Body Reset

Cine e Cori Grămescu?

Coach de lifestyle şi nutriţie, designer de programe de antrenament și creator al metodei Ultimate Pilates, Cori Grămescu conduce propriul business din anul 2007, sala LadyFIT Gym, dedicată în exclusivitate femeilor. În prezent, ea îşi încheie MBA-ul la Maastricht School of Management.
În activitatea ei, Cori a antrenat peste 12.000 de femei de toate vârstele şi a coordonat antrenamentele personale pentru mai multe persoane publice din România. S-a pregătit sub îndrumarea unor nume mari din fitness-ul mondial: Viveca Jensen, Shellie Blanks şi Billy Blanks, Rebecca Barthel, Barbara Morini, Michael King şi Malcom Muirhead.

cori gramescu
Cori Grămescu

Într-o atmosferă revigorantă, la o limonadă cu ananas şi ghimbir, Anca Serea, Diana Dumitrescu, Adina Halas, Florentina Opriş, Mihaela Călin, Luana Ibacka, Cristina Cioran, Maria Andrei, Sonia Argint Ionescu şi alte nume cunoscute în peisajul monden au stat de vorbă cu Cori Grămescu, amabasadorul EVITAL Funcţional Food şi Valentin TONCEAN,COO A&D Pharma, despre noul program creat de specialiştii EVITAL, SUPER BODY RESET 3-10-3-3.

Prezentarea alimentelor funcţionale a fost învăluită în atmosfera muzicală creată de pianistul Iulian Neculache, în timp ce la barul special amenajat au fost degustate SUPER ANANAS, DETOXASE, SUPER ORANGE şi SUPER FRULLATO.

anca serea
Anca Sînă Serea
diana dumitrescu
Diana Dumitrescu
sonia arigint ionescu
Sonia Arigint Ionescu
Adina Halas
Adina Halas

aliment functional Super Frutatto

aliment functional Super Orange

Din luna iunie, produsele vor fi disponibile în farmaciile Sensiblu selectate şi online, pe www.evitalfunctionalfood.ro, www.bioportal.ro

Credit foto: PR, Corina Stoicescu (EsentaTare.com)

More from Corina Stoicescu

Tendințele 2016 în hairstyling și make-up lansate de Top Line

Culorile fascinante și modelele îndrăznețe sunt tendințele de bază atât în hairstyling,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.