3 tipuri de pantofi comozi pentru Paşte

Credit foto: Hispanitas.com

Tradiţia spune că de Paşte e bine să porţi ceva nou. Aşa că, ce prilej mai bun să te bucuri de o pereche de pantofi noi, comozi, chic şi coloraţi?

Ne pregătim cu paşi repezi să întâmpinăm sărbătorile Pascale şi în acelaşi timp să ne bucurăm de mini vacanţa de 1 mai. Mai mult decât atât, primăvara şi-a intrat în drepturi şi vremea frumoasă de afară cere pantofi confortabili pe care să îi putem purta zi de zi, desigur păstrându-ne stilul propriu. Descoperă mai jos care sunt propunerile chic din partea brandului Hispanitas pentru perioada sărbătorilor.

Credit foto: Shoehorn

Balerinii

În acest sezon balerinii cu vârfuri ascuţite şi cu tendinţe florale, aduc o notă în plus de elegantă şi confort. Îi poţi combină cu blugi skinny, dar te scot din impas şi dacă vrei să treci de la look casual la un look elegant, de exemplu, o plimbare în aer liber la o cină romantică, fără a-ţi compromite confortul şi stilul modern. În acest sezon sunt disponibili în culori precum: animal print, coral, albastru şi gri sau cu accente metalice de albastru, cositor şi cupru.

Mocasinii

Dacă ai agenda încărcată cu vizite și drumuri cea mai bună alegere poate fi o pereche de mocasini. Sunt pantofi uşor clasici, atemporali şi foarte confortabili ce ar putea deveni rapid partenerul tău de încredere în această primăvară. Realizaţi 100% din piele moale şi flexibilă cu talpă din cauciuc, mocasinii sunt alegerea perfectă în orice moment al zilei şi îl poţi asorta la orice ţinută! În acest sezon sunt disponibili cu sau fără franjuri în culori precum: roz quartz, albastru metalic, gri, bleu, auriu, argintiu.

Pantofii sport sau sneakersii

Primăvara este cea mai bună perioadă pentru plimbările lungi în aer liber. Şi cum mini vacanţa se apropie, iată o ocazie să scoţi la „plimbare” cea mai nouă pereche de sneakersi. Îi poţi purta cu blugi, tricou şi geacă de piele sau cu rochii lungi, asortaţi cu o geantă de umăr pentru a obţine ţinută foarte drăguță.

Pont!
Atunci când îţi alegi perechea preferată de pantofi asigură-te că sunt 100% din piele, pentru a te bucura de confort și pentru că va fi o investiție pe termen lung.

sport_5

mocasini_1

 

sport_6

balerini_3

sport_4  sport_1

sport_2

Pentru a vedea toate modelele poți vizita magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etajul 1, intră pe site sau scrie-i iepurasului ce model de încălţăminte îţi doreşti. Ce model ți-ar plăcea să porţi de Paşte?

 

Credit foto: PR, Hispanitas, Showhorn

More from Corina Stoicescu

‘Queen’ Carrie Johnson Opts For NHS Birth Rather Than The Royal Treatment

Carrie Johnson and Prime Minister Boris Johnson have welcomed a baby girl...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.