Gama de produse dedicată frumuseții interioare by AVON

Ingredientele speciale din noua colecție AVON, inspirată de toate femeile din România și dedicată lor, celor care în fiecare zi schimbă lumea prin frumusețe, sunt: curajul, încrederea, bucuria, armonia, pofta de viață și optimismul.
În această primăvară AVON a lansat, printr-un eveniment la care mă bucur că am luat parte, o ediție limitată de ambalaje ce ilustrează stările inspirate de produsele pe care acestea le însoțesc: curaj, încredere, bucurie, armonie, poftă de viață, optimism.

Credit foto: Esenta tare

Schimbă lumea prin frumusețe

Demersul reprezintă cea de-a doua etapă a campaniei Schimba lumea prin frumusete, care și-a propus să aducă in prim plan femeile obișnuite, pentru care ritualul de beauty trece dincolo de latura funcțională și are menirea de a aduce la suprafață atitudinea potrivită pentru a depăși orice provocare.

“Am pornit de la o simplă întrebare: de ce se aranjează femeile din România? Și am găsit răspunsurile în jurul nostru, în noi și în toate femeile care, dimineața, înainte de a ieși din casă, se înarmează în fața oglinzii cu încredere, bucurie, curaj. Armele lor sunt chiar produsele de make-up și de îngrijire, iar aceste femei sunt româncele pe care le admirăm”, a declarat Stela Toderașcu, Commercial Marketing Manager AVON România și Moldova.

Credit foto: PR
Stela Toderașcu
_P4A4433
Antonia

Corina Stoicescu blog Esenta tare

_P4A4470

_P4A4837
Clipul care însoțește manifestul AVON are în rolurile principale reprezentantele AVON și este o recunoaștere a frumuseții și a puterii interioare a tuturor femeilor din România. Mai trebuie să știi că ediția limitată de ambalaje este disponibilă până pe 23 martie pe AVON pentru Serul Anew Youth Power, iar pentru mai multe detalii despre restul colecției poți contacta orice reprezentant al companiei de produse cosmetice.

Schimba lumea prin frumusete, prin curaj, prin incredere!

Mereu am știut că femeile se aranjează nu doar pentru a fi admirate. Reprezentanții noștri ne-au arătat cât de încrezătoare este o femeie când vorbele îi sunt accentuate de buzele conturate și cât curaj poate emana odată cu parfumul preferat. Româncele au fost inspirația pentru această campanie, iar Reprezentanții actori.

Campania „Schimbă lumea prin frumusețe” face parte din inițiativa globală „Beauty For a Purpose”.

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Make-up de Revelion în cele mai recente tendințe

Numărăm orele până la finalul anului și pe lângă ținută, accesorii, coafură...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.