Rio de Janeiro, Tokyo sau New York?

Flickr

De câte ori ai visat la acel loc special, îndepărtat și plin de mister, unde ai vrea să ajungi într-o bună zi? Ei bine, este foarte posibil să mergi în vacanța la care ai visat.

 

Campania Henkel Beauty Care te trimite în cele mai renumite metropole ale lumii, într-o experiență unică în viață. Începând din ianuarie și până pe 6 martie 2016, cumpărând cel puțin un produs Syoss, Fa, Schwarzkopf sau Vademecum poți câștiga una dintre cele 3 vacanțe pentru 2 persoane la New York, Rio de Janeiro și Tokyo.

Poți să alegi să te bucuri de experiențele senzoriale oferite de Fa pe faimoasele plaje tropicale braziliene din Rio de Janeiro, în ritmuri de samba.

Credit foto: Flickr
Copacabana, Rio de Janeiro
Credit foto: Flickr
Statuia celebră a lui Iisus din Rio de Janeiro

Dacă iubești experiențele atipice, Syoss îți aduce o vacanță în Tokyo, capitala niponă plină de contraste, în care iau naștere multe dintre trendurile lumii.

Credit foto: Flickr
Tokyo, Japonia

Iar dacă ești o fire cosmopolită, poți să te bucuri de o vacanță ca în filme la New York, în celebrul oraș care nu doarme niciodată. Destinația fiind oferită de Schwarzkopf (Gliss, Palette, Taft, Schauma) și Vademecum.

Flickr
Manhattan, New York City

Cum poți participa:

1. Cumpără cel puțin un produs (oricare) din gamele:
– Schwarzkopf (Gliss, Taft, Schauma) și Vademecum pentru destinația New York
– Fa (cu excepția Fa săpun solid) pentru destinația Rio de Janeiro
– Syoss pentru destinația Tokyo

2. Înscrie-te pe site-ul www.calatoresticuhenkel.ro sau prin SMS la 18082 (tarif normal în toate rețelele de telefonie mobilă) cu numărul bonului de casă/numărul facturii, numele magazinului și destinația corespunzătoare produselor cumpărate.

3. Câștigă una din cele 3 vacanțe pentru 2 persoane de 5 zile la New York, Rio de Janeiro și Tokyo prin tragere la sorți sau multe alte premii în magazinele partenere.

Campania Henkel Beauty Care se desfășoară în principalele hypermarket-uri și supermarket-uri din toată țara și în magazinele partenere selecționate până pe 6 martie 2016.

 

Credit foto: Flickr, Flickr 2, Flickr 3  Flickr 4, Flickr 5.

More from Corina Stoicescu

Anca Bucur, world vice-champion at Fitness America

The only Romanian who won two Miss Fitness Universe titles, Anca Bucur,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.