FashionTv Winter Festival 2016 și un week-end de trei zile de modă, ca în povești

În acest week-end voi merge la cel mai important festival de modă al iernii, Fashion TV Winter Festival 2016. Evenimentul, care transformă Braşovul în capitala modei din România, reuneşte cei mai apreciați designeri români, modele de succes şi branduri internaţionale.

 

Fashion TV Winter Festival 2016 se anunță un eveniment deosebit, plin de culoare, ce va transforma oraşul de sub Tâmpa, timp de trei zile, într-o capitală cosmopolită a extravaganţei vestimentare. Festivalul va avea loc din 19 până pe 21 februarie, la Centrul de Evenimente și Conferințe „Lux Divina”, începând cu orele 19:00.

Designerii români ai momentului

Vor fi prezenți designerii români ai momentului: Andreea Dogaru, Mircea Nausica, Lăcrămioara Iordăchescu, Adela Diaconu, Cristiana Purdescu, Geanina Olaru, Simona Iacob, alături de branduri internaţionale ca BSB sau Mineli. Vor fi, de asemenea, designeri aflați la început de drum în industria internațională a modei, precum Daiana Melinte, Ionela Bran și Cristina Coman. Toți aceștia își vor prezenta cele mai noi colecții.

Festivalul a ajuns la a noua ediţie și este pentru a doua oară când se desfăşoară în România. Primele şapte ediţii au avut loc în localitatea Kitzbuhel din Austria.

Recitaluri Dan Bittman, Marcel Pavel, Oliver Popa

Vor fi mulți invitați speciali din lumea artistică, care vor susține recitaluri, între aceștia fiind: Dan Bittman, Marcel Pavel, Nico, Oliver Popa, Tudor Turcu, Romică Ţociu și Cornel Palade, Gratiella, C4C, Hypnotiq, dar și personalități din lumea modei, a sportului și a afacerilor, ca Dana Săvuică, Doina Melinte, Mihai Leu și Monica Iagăr.

Va fi aleasă Miss Diamond România 2016

Pe catwalk vor urca top modelele internaționale Claudia Neghină (care va și prezenta festivalul împreună cu realizatorul tv Filip George), Ioana Francia, dar și Miss România 2015 și Top Model România 2015. Tot în cadrul festivalului se va desfăşura și finala națională Miss Diamond România 2016, unde va fi aleasă reprezentanta României la Miss Diamond of the World 2016, care va avea loc în Algeria. În anul 2015, Delia Duca a fost cea care ne-a reprezentat și a câștigat marele titlu de Miss Diamond of the World.

Petrecere exclusivistă, marca Fashion TV

FashionTV Winter Festival 2016 adună la Centrul de Evenimente și Conferințe Lux Divina, pe parcursul celor trei seri de eveniment, persoane publice, personalități locale și specialiști în modă. Festivalul păstrează tradiția prin care organizatorii oferă premii de mii de euro constând în produse și servicii de lux. Evenimentul se va încheia cu o petrecere exclusivistă, marca Fashion TV.

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Cum să ai o vacanţă fără griji!

A venit vara şi toţi avem planuri mari de concediu. Fie că...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.