Gheorghe Chelu, prietenul vedetelor: ”Mă simt în plină forță”!

Este o zi specială. Ziua în care prietenul Gelu (Gheorghe Chelu) împlinește 40 de ani, o vârstă la care merită un interviu aniversar, haios, exact așa cum este și sărbătoritul nostru. Mai ales că are ce să ne povestească! Întâlniri cu staruri internaționale, prietenii cu vedete, amintiri de neuitat, oameni deosebiți. Vă las să parcurgeți, rând cu rând, o poveste așa cum este ea.

 

Ai parte de multe interviuri, însă este pentru prima dată când o să vorbești despre tine. După 20 de ani de presă, spune-ne, cum ai nimerit în zona asta?
Dintr-o întâmplare… (râde)

Ca de fiecare dată! 🙂

Exact. (râde) Prin clasa a X-a am început să mă uit la deja celebrul serial “Dallas” și am devenit fan. Mi-am făcut albume (caiete studențești) cu informații despre actorii din serial, despre culisele serialului și despre fiecare episod în parte. Cumpăram orice publicație care avea un articol cât de mic cu serialul meu preferat. Mergeam prin anticariate și cumpăram reviste stăine care aveau informații. Tatăl meu avea un prieten care lucra la Evenimentul Zilei”, domnul Medar, care m-a trimis la ziar. De acolo m-au trimis la revista Super Magazin, iar cineva a scris despre mine. La sfârșitul articolului au menționat că voi începe să colabrez cu ei și să scriu articole despre actorii din Dallas. Și nu numai! Așa am început, iar din primii bani câștigați mi-am cumpărat o pizza și o pereche de blugi. Dar trebuie să amintesc și de “colaborarea” mea cu revista Universul Copiilor, care m-a facut și “șerif” pentru ajutorul adus revistei.

”Aveam pseudonimul Chela George și primeam scrisorele cu flori presate.”

Știu că te-ai semnat și cu peseudonim și ai o poveste haioasă.
Da. În primul an de facultate am ajuns la Formula As unde m-am ocupat vreme de trei ani de pagina “Așii serialelor”. Doamna Sânziana Pop mi-a ales pseudonimul Chela George. Probabil multe cititoare credeau că sunt femeie și primeam scrisorele cu flori presate. Mă distram când le citeam. (râde)

Esti monden, nu ratezi niciun eveniment! Mai poți?
Cred că nu mă ratează ele pe mine. (râde) Se întâmplă uneori să mai lipsesc atunci când sunt prea obosit sau când încurc locurile, pentru că am mai mers în alt loc decât cel în care era programat evenimentul sau la o altă oră. Se mai întâmplă!

Mulți se întreabă de ce faci atâtea fotografii la evenimente. Hai să-i lămurim!
Un secret este că, în primul rând, așa poți promova mai ușor evenimentul, pe propria pagină de socializare. Apoi, de ce să nu recunosc, îmi face plăcere să fiu surprins în diferite ipostaze cu prieteni vedete.

Gelu Chelu Antonia Smiley Inna Loredana
Cu Antonia, Inna, Loredana și Smiley
Gelu Chelu Andra Maruta Costi Ionita Anna Lesko Diana Dumitrescu
Cu Diana Dumitrescu, Andra, Anna Lesko, Cătălin Măruță și Costi Ioniță
Gelu Chelu Madalina Ghenea Andreea Esca Stela Popescu DJ Project
Cu Andreea Esca, Mădălina Ghenea, Stela Popescu și DJ Project

Ți s-a întâmplat să încurci și vedetele?
Da… (râde) Lucram la Acasă magazin și aveam o rubrica Acasă la… Am făcut un material cu Anda Adam, iar după ce am terminat ședința foto și interviul am revenit la redacție și am vrut să sun la urmatoarea pe listă, care era Cătălina Toma (în mare vogă acum vreo 15 ani). Dar pentru că eram obosit și aveam numărul ei de telefon notat lângă cel al Andei Adam am sunato tot pe Anda. După ce i-am turuit ce vreau să fac a stat puțin și m-a întrebat “tu știi cu cine vorbești?”. Apoi a început să râdă. Altădată, tot din cauza oboselii, am făcut o mare gafă cu Dana Nălbaru, fosta solistă de la Hi-Q. Abia se căsătorise cu Dragoș Bucur, deci se despărțise de Călin Goia (Voltaj), iar eu, pentru că am obiceiul să pierd numerele de telefon, i l-am cerut din nou, la o petrecere a revistei VIP. La final am întrebat-o cum o trec în agendă, Goia sau Nălbaru?!… Ups! (râde)

Cine te-a surprins cel mai mult dintre vedetele internaționale pe care le-ai cunoscut?
Cei mai simpatici mi s-au părut Eric Braeden, Victor din “Tânăr și neliniștit”, David Bisbal și Gabriela Spanic, cu care a fost dragoste la prima vedere. Apoi ea m-a “parasit” pentru Lucian Viziru. Glumesc. (râde) Iar Drew Tyler Bell, din “Dragoste și putere”, mi s-a părut cel mai timid.

Gelu Chelu Gabriela Spanic Anahí Edith Gonzalez David Bisbal
Cu Gabriela Spanic, Anahí, Edith Gonzalez și David Bisbal
Gelu Chelu si trupa mexicana Rebelde care a activat intre anii 2004 2009
Cu trupa mexicană Rebelde care a activat intre anii 2004 și 2009
Gelu Chelu si Eric Braeden Victor Newman The young and the restless
Cu Eric Braeden (Victor Newman) din serialul Tânăr și neliniștit.

Ai fost îndrăgostit de vreo vedetă?
Să zicem că da. (râde) Uite, îmi plăcea Xonia și am invitat-o o dată la un concert Direcția 5. Dar doar atât! A nu se înțelege altceva. Mi-a mai plăcut și îmi place de Alexia Talavutis, din “LaLa Band”, însă cred că toată lumea știe asta. Iar alte iubiri secrete n-am avut.

Cu cine te înțelegi cel mai bine dintre vedetele de la noi?
Sunt multe și nu aș vrea să uit pe cineva, însă pe Adela Popescu am cunoscut-o când era o copilă în culisele festivalului de la Mamaia. Ne-am reîntâlnit când a jucat în serialul “În Familie”, de la Prima TV, și apoi în “Numai iubirea”… După care ne-am tot reîntâlnit.

Adela Popescu si Gelu Chelu
Cu Adela Popescu

 

”La un eveniment Alexandru Papadopol a călcat pe o perdea și mi-a căzut galeria în cap.”

Povestește-ne o întâmplare haioasă petrecută la un eveniment.
De exemplu, la lansarea serialului “Războiul sexelor” Alexandru Papadopol s-a așezat undeva lângă mine și fără să vrea a călcat pe o perdea și mi-a căzut galeria în cap.

Te-a tulburat!

Puțin, dar mi-am revenit. (râde) A fost amuzant și când am dansat în horă la petrecerea de lansare, la Buftea, a marelui proiect “Inimă de țigan” cu actorii din rolurile principale. Mi-amintesc cu plăcere de toate evenimentele de lansare ale telenovelelor produse de doamna Ruxandra Ion, la fel ca și de petrecerile KissTV și KissFM. Sunt foarte tari.

De când scrii la tabloid s-au supărat vedetele pe tine?
Unii înțeleg, alții nu. Doamna Ruxandra Ion, fosta directoare de la Acasă TV, s-a supărat pe mine din cauza unui articol despre LaLa Band. A fost o încurcătură, o neînțelegere. Practic, am ajutat-o și eu să ridice această trupă, care prin munca ei a ajuns atât de apreciată. Eu am pus un umăr și apoi am fost pus la colț din cauza unor greșeli. Aș vrea să-i cer scuze și iertare și prin intermediul acestui interviu.

Sunt oameni cărora le datorezi locul unde ești?
Ar fi câțiva… Pot spune că am lucrat cu oameni importanți ca Sânziana Pop, Alex Revenco, Irina Ulieriu, Simona Catrina, Adina Mutar… și n-aș vrea să uit pe cineva. Însă lista e lungă.

5 întrebări fulger

Pe cine ți-ai dori să cunoști și nu ai avut ocazia?
Pe doamna Rodica Ojog Brașoveanu, scriitoarea mea preferată. Mi-ar fi plăcut să fac un interviu cu ea și să aflu povestea Melaniei.

Cu cine ai pleca în vacanță?
Cu actrița Eva Longoria.

Cine crezi că te-ar lua în vacanță?
Nu știu. (râde) Dar am mers de multe ori departe de București cu mai multe vedete. Anul trecut, în decembrie, am fost la Bran la vizionarea de presa pentru “Alt Love Buiding” alături de Dragoș Bucur, Dorian Boguță, Alexandru Papadopol, aproape întreaga echipă de producție și alți prieteni din media. Aceasta este cea mai recentă deplasare cu prietenii.

Ce platouri de filmare de la Hollywood ai vizita?
Cele unde se filmează “Tânăr și neliniștit”. Cred că aș avea niște emoții să-i întâlnesc pe cei din distribuție… Uff

Simța criza bărbatului la 40 de ani?

Nu o simt! Doar o adiere a celor 40 de ierni împlinite. Mă simt în plină forță! (râde)

LA MULȚI ANI și succes! 🙂

Amintiri neprețuite…

Fuego si Gelu Chelu
Cu Fuego (Paul Surugiu)
Gelu Chelu si ASIA
Cu trupa ASIA
Gelu Chelu si Akcent
Cu trupa Akcent

Credit foto: Arhiva personală

More from Corina Stoicescu

Actrița Claudia Motea: ”Simt că timpul este în mâinile mele acum”

De când am primit invitația la filmul KANDY, mi-a stârnit interesul titulatura...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.