Huawei a lansat brățara inteligentă TalkBand B3

Credit foto: PR

Chiar mă întrebam ce ar putea să mai apară pe piața gadgeturilor smart și uite că Huawei a lansat ieri, 6 aprilie, la Londra, brățara inteligentă TalkBand B3. Device-ul, care are și cască Bluetooth încorporată, combină designul subțire și modern cu productivitatea și conectivitatea.

 

TalkBand B3 este construită din materiale premium (piele naturală, oțel inoxidabil și sticlă Gorilla Glass 3). Accesoriul permite utilizatorilor să rămână conectați datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, funcțiilor pentru email și mesaje, sincronizării cu smartphone-ul și capabilităților de monitorizare a stării de sănătate. De asemenea, microfonul dual incorporat în cască, precum și tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătățesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal și livrând un sunet mai clar.

Ecran cu strat protector anti-amprente și zgârieturi

Noul accesoriu inteligent Huawei reflectă designul modern și totodată elegant al versiunilor anterioare TalkBand, dar introduce și elemente noi, precum materiale premium pentru brățară și cadran. Cadranul dispozitivului, din oțel inoxidabil, este inspirat de munca designerului industrial britanic Tom Dixon și a celebrului designer japonez de modă Issey Miyake. Pentru a păstra aspectul lui TalkBand B3, ecranul curbat este protejat de către un strat protector anti-amprente și zgârieturi.

Compatibil cu iOS și Android

Huawei TalkBand B3 este proiectat să ofere conectivitate constantă datorită celor mai noi specificații Bluetooth, a căștii ușoare și a sincronizării wireless cu smartphone-ul. Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezoluție de 80 x 128 pixeli și este protejat de sticlă. Compatibil cu sistemele de operare iOS și Android, TalkBand B integrează cu ușurință cele mai populare aplicații.

Până la 4 zile de utilizare și 6 zile în standby

Producătorul Huawei susține că TalkBand B3, care are o baterie de 91mAh și se încarcă în 1,5 ore, permite 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală și 6 zile de standby. Performanța dispozitivului este optimă pentru funcții legate de sănătate și de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activității (calcularea numărului de pași sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn și notificări pentru combaterea sedentarismului.

Disponibil în variantele: Activ, Clasic și Elite

Huawei TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu personalitatea unică a fiecărui utilizator și este disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic și Elite.
Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb și negru, având prețuri începând de la 169 de euro. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej si maro, având prețuri începând de la 199 de euro, iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având prețuri începând de la 249 de euro.

Brățara inteligentă urmează să fie disponibilă și în România, iar detaliile vor fi anunțate pe pagina Huawei România.

 

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Antrenamentul recomandat tuturor femeilor: în 30 de minute lucrează toate grupele musculare!

Conceptul fitness adus din Statele Unite ale Americii, FitCurves, este un program...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.