Îngrijire cu milioane de diamante

Vara aceasta te poți bucura de beneficiile unei rețete pline de eleganță. Șampanie efervescentă și autentică, la care se adaugă câteva petale de trandafir alb, sideful special al perlelor, toate asezonate cu milioane de particule de diamante. Și iată cum a luat naștere colecția Diamond Dust.

 

Eleganță, finețe, îngrijire și strălucire sunt termenii pe care îi asociez cu Diamond Dust, o linie de lux cu particule de diamante creată de brandul britanic label.m. Această marcă de produse este și sponsor oficial al festivalului de modă de la Londra, iar recent a avut loc evenimentul de lansare și în România, unde am fost invitată și care a avut loc într-o locație elegantă la Beauty One, pe măsura gamei luxuriante.

Produsele label.m sunt destinate îngrijirii părului și corpului. Șamponul și balsamul cu particule de diamante echilibrează nivelul de hidratare al părului, curață, fortifică și transformă firul de păr într-unul sănătos, strălucitor și cu volum. Iar loțiunea de corp cu particule strălucitoare conferă pielii luminozitate și strălucire, hidratează în profunzime și transformă pielea ternă într-una catifelată și radiantă. Și, trebuie să vă spun, au un parfum foarte plăcut și delicat.

Printre invitații care au descoperit și au testat în exclusivitate miliardele de particule din praful de diamante, direct pe pielea lor, s-au numărat Roxana Ciuhulescu, Xonia, Eli Roman (Realitatea TV), Simona Țăranu și Anca Dumitrescu (Digi24), Bianca Dragomir și Alexia Talavutis.

Credit foto: Sunday PR
Alexia Talavutis
Credit foto: EsentaTare.com
Roxana Ciuhulescu
Credit foto: Sunday PR
Diana Badea (manager Beauty One – stânga) alături de invitatul special Chris Hunnings, sosit din Anglia, și reprezentant al produselor label.m.

Credit foto: EsentaTare.com

label.m Diamond Dust EsentaTare.com

Geanta creată special pentru label.m de designerul Jean Pierre Braganza

O altă atracție a evenimentului *Beauty One a fost și geanta realizată de designerul Jean Pierre Braganza special pentru label.m. Cu un design inspirat din colecția Spring – Summer 2016 a festivalului de modă “London Fashion Week”, geanta de vară se poate găsi atât în saloanele partenere Beauty One, cât și pe LuxBeauty.

Credit foto: Sunday PR

*Beauty One (Bd. Libertății 22, București)

Credit foto: Corina Stoicescu, Sunday PR

More from Corina Stoicescu

Peste 30 de branduri într-un festival unic

Design, artă contemporană, muzică, film și tehnologie. Pe scurt, ”industrii culturale și...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.