La Radio: Influența cifrelor în progres și succes cu Prof. Dr. Diana Mețiu

Într-o nouă ediție a emisiunii Cutia Pandorei de la Radio Punct, radioul românilor din Marea Britanie, am abordat un subiect controversat. Unii îl acceptă, alții îl resping, deși este prezent în viața fiecăruia dintre noi încă de la naștere.

Tema acestei ediții constă în cifre, în calcule matematice și este cunoscută sub denumirea de numerologie. Probabil fiecare dintre noi are un număr preferat sau pe care tinde să îl aleagă mai des comparativ cu altele. Sunt persoane celebre și altele cu funcții importante care apelează la specialiști pentru a identifica direcțiile benefice și perioadele defavorabile atunci când își doresc să pună în aplicare o decizie.

În evoluția omenirii sunt nume incontestabile asociate cu numerologia și le vei afla în emisiunea de astăzi. Apoi, unul dintre președinții de stat despre care se știe că dorea să își cunoască perspectivele și din punct de vedere numerologic a fost președintele american Ronald Reagan, alături și de soția lui Nancy Reagan, fapt confirmat de Casa Albă. Cât despre ce se întâmplă în zilele noastre, actorul Jim Carrey și celebrul David Beckham au o pasiune pentru numărul 23. 

Invitatul emisiunii: Prof. Dr. Diana Mețiu, expert în numerologie

Diana Mețiu este Profesor Doctor în Arte Vizuale, cu o experiență de peste 25 de ani în domeniul comunicării publice și al consultanței de imagine. Activează ca business și life coach, este expert în numerologie și Director de Dezvoltare al ANR, Asociația Numerologilor din România.

În calitate de profesor la Facultatea de Arte, Diana Mețiu susține cursuri de istoria artei, de discurs public, de creativitate și conferinte, printre altele. În prezent, locuiește în București, dar este și foarte conectată la mediul online.

La Radio: Influența cifrelor în progres și succes cu Prof. Dr. Diana Mețiu

Ascultă integral interviul pentru Cutia Pandorei, la Radio Punct UK

Pe Diana Mețiu o puteți găsi pe Facebook, dar și pe LinkedIn.

Concluzia acestei emisiuni este că numerologia a fost îmbrățișată de-a lungul istoriei de multe dintre geniile lumii și poate fi de ajutor pentru a înțelege mai bine evenimentele și pe noi ca indivizi. Chiar dacă nu este pentru toată lumea! Așa cum normalitatea este relativă și părerile noastre sunt bazate pe informațiile pe care le avem și în funcție de deschiderea fiecăruia.

BONUS!

O informație numerologică importantă, pe care Prof. Dr. Diana Mețiu și expert în numerologie o oferă în exclusivitate pentru cititorii blogului Esență Tare este conceptul de “Lecții de viață”. Acesta constituie o informație numerologică ușor de calculat.

Înmulțește ziua nașterii cu luna și cu anul. Exemplu: Să spunem că cineva este născut în data de 3.12.1987. Înmulțim 3 x 12 x 1987 și obținem 71532. Aceste cifre reprezintă lecțiile de viață ale acestei persoane. Cu cât își va face lecțiile mai bine, cu atât va primi note mai mari din partea vieții. 

Semnificațiile cifrelor ca “Lecții de viață”

1: lecția LIDERULUI, INIȚIATORULUI;

2: lecția PARTENERIATULUI, comunicării, bioenergiei, calităților feminine;

3: lecția EXPERIENȚEI, acțiunilor, prelucrării informațiilor, cercetării, relaționării, materializării ideilor;

4: lecția STABILITĂȚII, legate de casă, familie, lege, ordine, stăpânirea resurselor, temeinicie, trăinicie, muncă susținută; 

5: lecția lui ALTFEL, legată de schimbare, reciclare, creativitate, strălucire, stimă de sine, aventură, călătorii, libertate de mișcare, libertate de gândire, artă, îndrăzneală, ieșire din tipare, îndrăgostire;

6: lecția IUBIRII, a căsătoriei manifestată prin grijă, protecție, asistență, dar însoțită de pragmatism;

7: lecția CUNOAȘTERII – lumină, proiecte, copii, experiență de viață, inspirație, talent, gândirea în detalii și în pași avansați;

8: lecția PUTERII ȘI A RESPONSABILITĂȚII – măiestrie, bani, faimă; 

9: lecția RENAȘTERII – analiza a ceea ce a fost, reorganizare și planificare a vieții minim pe următorii 9 ani, creștere, evoluție, reinventare, reînnoire, învățare, rezolvare de probleme, adaptare, idealuri înalte.

0: lecția CENTRĂRII – 100% în prezent.

Poți citi despre Prof. Dr. Diana Mețiu și aici.

Până data viitoare, toate cele bune și aveți grijă de voi!

Credit foto: Anna Todiras, Pixabay, Gabriele M. Reinhardt .

More from Corina Stoicescu

Savurează noile smoothie-uri Vegan Detox & Protein!

Ne aflăm în sezonul în care alimentația ușoară este și cea preferată,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.