La Radio: Tehnici de negociere cu tine pentru îndeplinirea obiectivelor, cu expertul Ana-Maria Velica

În cea de-a doua ediție a colaborării mele cu emisiunea Cutia Pandorei de la Radio Punct, radioul românilor din Marea Britanie, am vorbit despre negociere. Mai exact, despre cum să negociezi cu propria persoană astfel încât să îți atingi obiectivele.

Prin definiție, negocierea reprezintă o discuție strategică între persoane care doresc să ajungă la o înțelegere. Acest proces include de obicei cel puțin doi interlocutori, dar dacă totuși se poate aplica în relația cu noi înșine? Și se poate. Poți obține rezultate mai bune, relații mai puternice și alte recompense pe care viața ți le poate da la un nivel profund. 

Invitatul emisiunii: Expertul internațional în negociere Ana-Maria Velica

La început poate suna ciudat. Poți să vorbești cu tine sau să nu fii de acord cu propria persoană? Când constați că te contrazici cu tine cine câștigă?

La aceste întrebări și multe altele ne va răspunde invitatul meu de astăzi. Ana Maria Velica este expert în negociere și leadership cu o experiență de 14 ani în trei companii multinaționale, din patru țări europene. De asemenea, a fost Lector la Universitatea din Sussex, Marea Britanie, unde i-a învățat pe studenții de la Master Dezvoltarea Personală și Profesională.

Ana-Maria Velica și Corina Stoicescu

Accesează interviul integral:

Emisiunea Cutia Pandorei este difuzată în fiecare vineri la Radio Punct, de la ora 18:35 ora Marii Britanii și în reluare sâmbăta de la ora 10:35.

Pe Ana Maria o puteți găsi pe LinkedIn Ana-Maria Velica și pe Instagram anamariafitness22. În completarea acestor informații poți verifica și interviul precedent acordat de Ana-Maria Velica blogului Esenta tare / The Essence of it, video, în limba engleză.

Concluzia acestei emisiuni este că rolul nostru în obținerea a ceea ce ne dorim va fi ghidat și de capacitatea fiecăruia de a negocia cu propria persoană. Fii sincer cu tine, fii ferm, dar și flexibil, imaginează-ți scenarii pozitive, dar și negative și ai curaj să cazi. Apoi ridică-te și continuă cu și mai multă dorință!

Până data viitoare, gânduri bune și aveți grijă de voi!

More from Corina Stoicescu

Eleganță venețiană cu noua colecție OPI Venice

Romantism, șarm și o atmosferă de sărbătoare. Noua colecție de la OPI,...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.