LINDA TAYLOR: De la Hollywood, cu dragoste!

Linda CoreCariera începută în modeling a fost cea care a dus-o pe multe meleaguri ale lumii. Şi asta în ciuda faptului că fizica, Newton şi Einstein erau punctele ei de interes. Pe de altă parte, dorinţa de a călători s-a îmbinat perfect cu jobul la care multe tinere aspiră. Linda (femininul termenului lindo: frumoasă, simpatică) se prea poate să fi fost un nume predestinat. Iată ce a urmat pe drumul încununat, inclusiv, cu laude şi recunoaştere, din partea preşedintelui american Barack Obama, pentru acţiunile caritabile în care ea s-a implicat şi continuă să o facă.

Îţi aminteşti când ai început modelingul?

Da, sigur, şi încă ce vremuri frumoase! Eram în facultate, anul I la Universitatea de Fizică din Măgurele, făcând naveta între Câmpina şi Bucureşti.

Care au fost cele mai importante destinaţii în care ai lucrat?

Ţările din Asia rămân printre favoritele mele, cum sunt Singapore, Japonia (Tokyo), Hong Kong, deşi Europa este şi ea aproape de sufletul meu. Şi nu numai din punct de vedere profesional, ci şi personal, stabilindu-mă şi locuind în multe oraşe europene pe perioade lungi. De exemplu: Roma, Milano (Italia), Paris (Franţa), Viena (Austria), Atena (Grecia), Istanbul (Turcia), Frankfurt (Germania), până şi Dubai (Emiratele Arabe), deşi nu e Europa, toate mi-au plăcut.

Ce visai să fii când erai mică?

Bună întrebare. Visurile astea veneau pe faze, pe etapele copilăriei şi apoi cum creşteam. Una dintre dorinţe era să fiu avocată. După aceea am început să vreau să fiu om de ştiinţe. De mică mă fascinau fizica, astronomia, cosmosul, Newton, Einstein, teoria relativitatii etc.. Dar în acelaşi timp, contrar acestor visuri referitoare la profesie, permanent am fost înclinată să fiu aproape de oameni, mai ales atunci când cineva avea nevoie de ajutor şi cu atât mai mult de mine, acolo mă găseai şi pe mine. Mi-amintesc că eram în natură pe munţi, visând la Univers şi numere matematice, ori cu animalele pe deal şi cu o carte în braţe, ori cu bătrânii la cules de struguri şi ajutând la casă şi grădinărit. După care mi-am dorit să călătoresc, să văd toată lumea, să cunosc cât mai mult, să învăţ şi să ştiu cât mai multe şi, din fericire, aşa a şi fost.

LindaTaylor-LaDolceVitaLocuieşti în Beverly Hills (Los Angeles), unde mulţi doar visează să ajungă. Eşti mândră de acest lucru?

Sigur. Mândria vine din fericirea şi împlinirea sufletească. Şi pentru asta pot spune într-adevăr că sunt binecuvântată şi recunoscătoare pentru tot ce am, unde sunt şi cum sunt azi.

Dar cred că şi mai mândră eşti de medalia primită din partea preşedintelui Barack Obama şi UNICEF în 2009. O priveşti des?

De privit des, nu, dar există într-un loc special unde pot să mă regăsesc atunci când am nevoie să-mi reamintesc că indiferent de ce ne aduce viaţa, bun sau rău, există loc de mai bine, că există excelenţă şi recunoştinţă. Gândurile acestea mă aduc înapoi cu picioarele pe pământ ori de câte ori e nevoie să ştiu că DA, se poate, şi că totul e frumos şi bine.

În 2009-2010 ai fost imaginea unei campanii Guess, desfăşurată pe tot teritoriul Statelor Unite. A avut un impact semnificativ asupra carierei tale?

Aşa aş vrea să cred, că a influenţat pozitiv. O campanie de o asemenea amploare poate fi numai un pas înainte.

LindaTaylor_GUESS_by_MarcianoGUESS copyAi dreptate, mai ales că mai târziu te-am văzut că joci rolul principal într-un videoclip al trupei TRAIN, ”Drive By”!

Da, într-adevăr, a fost o onoare şi o experienţă minunată sa lucrez cu ei. Mulţumiri speciale regizorului Alan Ferguson (cunoscut pentru colaborări cu Jay-Z, Beyonce, Katy Perry, Nelly Furtado, Tiesto, John Legend etc.), care m-a ales luând în calcul cele peste 400 de fete care au dat aceeaşi probă pentru rol. A fost frumos, de neuitat!

Train Drive By Linda

Train – Drive By (Official Music Video)

Train’s official music video for ‘Drive By’. Click to listen to Train on Spotify: http://smarturl.it/TrainSpot?IQid=Tra… As featured on Train: The Collection. Click to buy the track or album via iTunes: http://smarturl.it/TrainColiTunes?IQi… Google Play: http://smarturl.it/TrainDBPlay?IQid=T… Amazon: http://smarturl.it/TrainColAmz?IQid=T… More from Train Hey Soul Sister: https://youtu.be/kVpv8-5XWOI Drops of Jupiter: https://youtu.be/7Xf-Lesrkuc Marry Me: https://youtu.be/ghZt2cILcCU More great alternative videos here: http://smarturl.it/Alternative00?IQid…

Există prietenii, în adevăratul sens al cuvântului, atunci când eşti printre străini?

Sigur! Şi prietenii chiar frumoase, sincere. Ca peste tot de altfel, dacă petrecem un anumit timp mai îndelungat cu anumiţi oameni, colegi, este foarte posibil ca o prietenie pe viaţă să se nască din locul unde te afli. Cum nimic nu e târziu, aşa şi cu nimic nu e străin. Ba din contra!

Ai cunoştinţe între celebrităţile pe care să le ştim de la TV?

Că îi ştim de la TV sau dintr-o carte, pentru mine aceste celebrităţi, cu atât mai mult dacă îmi sunt apropriaţi şi nu doar cunoştinte, tind să fiu puţin mai protectoare. Bineînţeles din respect pentru ceea ce fac ei şi pentru ceea ce sunt. Şi sunt câteva persoane pe care le consider mai mult decât model. Dar aici, las pe fiecare să se uite şi să decidă de pe lista mea de „Network of Inspiration – MWAC Friends & Mentors”, din fundaţia mea de non-profit, Models with a Cause www.modelswithacause.org/mwac-friends-and-mentors/ . O organizaţie, lansată tocmai din acest motiv, de a aplauda şi de a încuraja rolul unui model demn de urmat în viaţa noastră. Deviza noastră (MWAC) spune totul: Be The Role Model That You Are, With a Cause. For a Cause. Give Back.

În Los Angeles petrecerile şi evenimentele sunt grandioase?

Unele da. Locuiesc aici de opt ani şi încă mai am unele momente când zic ”wow” la diverse evenimente. Am toată admiraţia.

În toamna anului trecut a fost premiera filmului ”Nu Sunt Faimos, Dar Sunt Aromân”, în care ai avut rolul principal feminin. Experienţa te-a motivat să îţi doreşti şi mai mult?

A fost un film ca pentru suflet şi la fel experienţa de a lucra cu regizorul Toma Enache şi restul echipei din România. Cu siguranţă mi-aş dori să mă implic în mai multe proiecte de acest gen şi la noi în ţară. E mult mai frumos să ştii că eşti iubită şi apreciată acolo unde te-ai născut şi ţi-ai format o identitate.

Nicăieri în lume nu este uşor. Dacă ar trebui să indici câteva elemente de care ai nevoie şi de care să te fereşti, care ar fi acestea?

Fii sincer. Fii tu însuţi. Încearcă să nu judeci oamenii niciodată, pentru că nu ştii prin ce poveşti trece cel de lângă tine. Nu-ţi fie frică să visezi mare. Totul e posibil. Viaţa e plină de şanse. Alege drept. Mergi tot înainte! Şi ce am învăţat de la tatăl meu (RIP), vorbe care acum mă ung pe suflet: „Capul sus şi pieptul înainte!”, îmi spunea când vedea că sunt necăjită. Pentru că într-adevăr, indiferent de situaţie viaţa merge înainte şi aşa trebuie să facem şi noi, cu mândrie şi cu inima împăcată.

Linda Taylor Beverly Hills Core waterCe faci să te menţii tânără şi frumoasă?

Yoga, meditaţie, pilates, merg, câteodată SoulCycle. Dar, sincer, nimic nu se compară cu forma fizică interioară. De exemplu, meditaţia pentru mine, fie ea şi sub formă de rugăciune este un exerciţiu de suflet, minte şi călătorie spiritual. Ce e bun pentru minte este bun şi pentru corp. Petrec mult timp în natură, observ cu atenţie copacii din jur, frunzele căzute, privesc păsările în zbor, miros trandafirii, las briza oceanului să-mi mângâie obrajii. Pentru mine asta înseamnă ”mens sana in corpore sano”.

Ce proiecte ai în desfăşurare?

Sunt multe proiecte de viitor de strângere de fonduri pentru diferite organizaţii şi campanii filantropice, prinModels with a Cause. Cum are fii, Rett Syndrome Research Trust, (www.rsrt.org), şcoala din Kenya, Light School Uriri (www.lightschooluriri.org), etc. Mai multe detalii se găsesc pe site-ul www.modelswithacause.org dacă cineva e interesat să vină să facă parte din board-ul nostru ca şi role-model. De asemenea, sunt implicată ca brand ambassador şi partener în promovarea Core Natural®, o apă naturală cu pH 7.4, electroliţi şi minerale, lansată la începutul acestui an. Logo-ul său vorbeşte de la sine: Be True To Your Core (Fii Sincer Cu Tine Însuţi).

Models with a cause

Mulţumesc, Linda, şi succes!

Linda (Croitoru aka Taylor), în videoclipul piesei ”Drive By” al Trupei TRAIN şi are peste 98 de milioane de vizualizări. Train – Drive By

”Nu Sunt Faimos, Dar Sunt Aromân” – Trailer oficial

Credit foto: arhiva personală

 

More from Corina Stoicescu

Cori Grămescu a lansat SUPER BODY RESET, cu alimente funcţionale

S-a lansat unul dintre cele mai ambiţioase proiecte care vine în sprijinul...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.