Magazinul TopLine s-a redeschis într-un spaţiu dublat

TopLine 1Magazinul TopLine şi-a păstrat locaţia, Bd. Regina Maria, nr.14, doar că acum beneficiază de un spaţiul mult mai generos. Împreună cu cele două showroom-uri de mobilier, aparatură şi tehnologii de ultimă generaţie, toate sunt adunate în peste 1000mp. Între vedetele prezente la evenimentul de reinaugurare s-au numărat actriţa şi cântăreaţa Anca Ţurcaşiu, cântăreaţa Nico, modelul Valentina Pelinel, dar şi Prinţul Paul de România.

Top Line Anca TurcasiuPrintul Paul de Romania TopLineLiderul de piaţă în domeniul distribuţiei de branduri cosmetice profesionale de lux, aparatură şi mobilier pentru saloanele de înfrumuseţare, Top Line reuneşte marci de renume internaţional, ca OPI, Moroccanoil, Joico, Tigi, Guinot, Babor, Academie, Anesi, Depileve, Maletti, LPG sau Ultratone.

TopLine 4

Top Line se adresează în mod special profesioniştilor din industria produselor de înfrumuseţare. De altfel, cele mai renumite saloane din România sunt dotate cu produse şi aparatură Top Line. Dar asta nu înseamnă că nu au acces şi consumatorii finali, interesaţi de produsele profesionale de cea mai bună calitate. Aici sunt şi specialişti care te ajută să faci alegerea corectă în găsirea produsului care ţi se potriveşte.

TopLine 8  TopLine 7TopLine 2

More from Corina Stoicescu

Colecţii pentru sezonul toamnă-iarnă 2015

Modele noi şi combinaţii inedite au fost prezentate în cadrul unui eveniment...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.