Maria Sharapova: ”Cu cât lupţi mai mult, cu atât eşti mai norocos”

Sharapova 4

Jucătoarea de tenis Maria Sharapova, una dintre cele mai bune atlete din lume, a devenit ambasador al parfumul Luck, de la AVON. Acest nou brand a fost dedicat, spun creatorii lui, celor care cred în şansa lor şi în posibilitățile infinite ale vieţii. Ce părere are Maria? ”Cu cât lupți mai mult pentru ceea ce îți doreşti, cu atât eşti mai norocos, pentru că tinzi spre obiective din ce în ce mai ambițioase. Să îți depăşeşti limitele şi să pui pasiune în tot ceea ce faci sunt motto-urile mele!”

Parfumuri

Apa de parfum Luck FOR HER, face parte din categoria floral – oriental şi are note de citrice, de regina nopții şi de lemn de santal.

Apa de toaletă Luck FOR HIM, din categoria lemnos – aromată, are note sofisticate de nucşoară, arome condimentate de piper roz şi floare de labdanum.

Ambele parfumuri vor fi disponibile începând cu 2 octombrie, la preţul de 75 de lei fiecare.

Sharapova 2 Maria Sharapova este atlet, designer, antreprenor, filantropist şi are peste 12 milioane de fani pe Facebook. În 2007 a devenit Ambasador Goodwill pentru United Nations Development Programme (UNDP) și a contribuit cu sume semnificative pentru proiecte dedicate dezastrului de la Cernobîl (Ucraina). În 2013 a fost atletul cu cele mai multe căutări pe internet, conform Bing.

Ea reprezintă deja companii celebre ca Porsche, TAG Heuer, Nike, Evian, Head, Supergoop şi Samsung, iar brandul ei Sugarpova, a fost lansat în august 2012, cu Sharapova în calitate de fondator şi director de creație.

Sharapova 1

Credit: The Practice

 

More from Corina Stoicescu

”Burlacul” Andrei Andrei a filmat cu celebrul muzician John Legend

Modelul român Andrei Andrei, protagonistul unui fost sezon al show-ului ”Burlacul”, de...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.