Megapetrecerea Life in Color!

  Life in color2

Șase tone de vopsea fluorescentă și-au făcut intrarea în staţiunea Mamaia. Pe plaja LOFT este scena de unde Roger Sanchez, Adventure Club, Ernesto Ferreyra și Dan Fințescu & OLiX (Partydul Kiss FM) vor încinge sâmbătă, 12 iulie, cea mai trăznită petrecere a verii: Life in Color Romania! Powered by KISS FM și KISS TV.

Seara va fi deschisă de Edi P., câștigătorul concursului de talente organizat de Life in Color, Wavo și Fundația Events for you. Porțile Loft se deschid la ora 21:00, iar petrecerea ține până la ora 05:00 dimineața.

Life in color 3Giganticele tunuri cu vopsea bat până la peste 40 de metri distanță, așa că seara va fi explozivă la propriu. Pentru un surplus de amuzament, vopselele pot fi achiziționate și la intrare, la doză. Vopselele folosite sunt 100% non-toxice și se spală foarte ușor cu apă. Nu pătează hainele, părul, pielea. Participanții sunt sfătuiți să poarte haine albe, pentru a obține maximul de efect din experiența Life în Color. Așa că lasă la o parte toate grijile, vino să fii liber, fii tu însuți și dezlănțuie-te la butoane…  în culori! Life in color5

Life in color6O megapetrecere cu origini pur americane, ce-și are începuturile în campusurile universitare, unde distracția până la epuizare și party-urile scapate de sub control, ca-n filme, sunt la ordinea zilei. Life în Color este o explozie de culori pe cele mai fierbinți ritmuri estivale.”E ca un spectacol Cirque du Soleil combinat cu seturile celor mai buni DJ internaționali, acrobații la înălțime, și cel mai important, vopsele!”, spun organizatorii despre LIFE IN COLOR. Până în preziua showului, biletele au costat 100 lei, iar pe 12 iulie, la intrare, biletele vor fi disponibile la prețul de 130 lei. Biletele VIP, cu loc la masă și consumație inclusă, sunt disponibile la 500 lei.

Life in color4LIFE IN COLOR este cea mai mare petrecere cu vopsele din lume şi a început în 2006, în campusurile universitare din Florida. De atunci, a luat pe sus America, poziționându-se drept un eveniment unic. Sute de mii de oameni au participat la acest show spectaculos (fondat de Committee Entertainment), care îmbină muzica, arta, dansul și culorile.

* Ințial programați cu un set la mijlocul nopții, componenții Djs from Mars n-au mai putut ajunge în România.

Life in color7

Credit foto: comunicat Life in Color

More from Corina Stoicescu

Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție

Începutul? A popularizat Pilates în rândul sălilor de fitness din România, după...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.