O nouă locaţie cu energie şi dinamism

vitality wellness club 1

Cel mai nou club de sănătate din nordul Bucureştiului şi-a deschis porţile. Vitality Wellness Club, aflat în complexul hotelier Ramada Plaza şi Ramada Parc, se întinde pe o suprafaţă de peste 3000 mp şi oferă un cadru optim pentru relaxare, pentru regăsirea echilibrului interior şi dobândirea unui corp sănătos şi frumos.

La Vitality Wellness Club se organizează clase de aerobic: Aquagym, Spinning, Zumba, Yogalates, Total Body Workout, Step&Butts şi Thai Chi.

Piscina interioară semi-olimpică este luminată natural în timpul zilei, iar seara cu lumini arhitecturale. Beneficiază de fântâni de apă şi jeturi de vibromasaj şi este tratată cu clor Bio, obţinut din sare. Există şi de o zonă de bar, unde se pot servi sucuri naturale, cocktailuri etc..

vitality wellness club 3

Sala de fitness deţine aparatură TechnoGym: 15 aparate pentru exerciții cardio şi 30 de aparate pentru exerciţii cu greutăţi libere. Sala de spinning este dotată cu 18 biciclete. Iar pentru cei cărora le place sauna, clubul beneficiază de saună uscată la 90° Celsius şi umedă (baie de aburi) la 55° Celsius. Se poate opta şi pentru masaj suedez, sportiv, reflexoterapie, masaj cu pietre fierbinţi sau sesiuni speciale pentru viitoarele mamici.

Incepand cu 15 iulie va putea fi folosită şi piscina exterioară (dotată cu Jacuzzi All Seasons), prevăzută cu o zonă amenajată de relaxare cu 80 sezlonguri, loc de joacă pentru copii şi terasă.

Costul unui abonament variază de la 110 euro/luna day time până la 1090 euro/an full time. Accesul pentru o zi day time este 14 euro, iar full time este 21 euro.

vitality wellness club 8

”Vitaliy Wellness Club este o investitie importantă, de 4 milioane de Euro, prin care ne-am dorit să venim în întâmpinarea dorinţelor clienţilor noştri şi să le oferim o gamă largă de extraservicii. În acelaşi timp, ne dorim să venim în întâmpinarea clienţilor corporate şi să promovam un stil de viaţă sănătos”, a spus dl. Ben Yehuda, Directorul General al complexului hotelier Ramada Plaza şi Ramada Parc.

vitality wellness club 6

Credit foto: Prime Road Media, Vitality Welness Club

More from Corina Stoicescu

Ce unii aruncă, altul transformă în opere de artă!

Reciclarea poate lua tot felul de forme, iar ceea ce reuşeşte să...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.