Șamponul uscat de la Moroccanoil va face multe femei fericite

Produsele despre care aleg să scriu sunt cele care mă impresionează, iar șamponul uscat de la Moroccanoil exact asta a făcut. Mi-a redat un hairstyle curat și reîmprospătat în doar câteva minute.

 

Mă număr printre femeile cu părul bogat, des și cu volum, cu bucle ondulate natural, dar nu m-a ocolit o mică problemă. Se îngrașă foarte repede. Am încercat multe metode, de la ulei natural de jojoba aplicat înainte de spălare și lăsat să acționeze 30 de minute până la stat cu părul prins mai mult timp doar, doar să treacă ceva mai multe zile până îl spăl (2-3 zile la părul lung mi se pare cam des). Totuși, niciuna dintre variante nu a funcționat. Acum însă am încercat altceva: șamponul uscat de la Moroccanoil.
Am agitat puțin produsul, am pulverizat de la o distanță de 15-20 cm pe rădăcinile uscate și am masat imediat scalpul pentru a distribui uniform șamponul uscat. Nu au rămas urme albe, nu am avut părul încărcat. Apoi m-am pieptănat pentru a aranja șuvițele și la final am folosit uscătorul de păr la o temperatură potrivită, pe viteza redusă, pentru ca părul să aibă volum și să se așeze cum îmi doream. Și gata! Asta a fost tot. În câteva minute am obținut un hairstyle curat și reîmprospătat.

Formulă pe bază de pudră de orez și protejează împotriva razelor UV

Moroccanoil Dry Shampoo este prezentat sub formă de spray, absoarbe sebumul imediat datorită formulei pe bază de pudră de orez, miroase foarte frumos, protejează împotriva efectelor dăunătoare ale razelor UV și mi se pare excelent de luat și în vacanță. Eu sigur îl voi avea în bagaj.

Poți alege între Dark Tones și Light Tones

În funcție de culoarea părului tău, poți opta pentru Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones (cum am folost eu, fiind șatenă) sau Light Tones dacă ai părul blond sau în nuanțe asemănătoare. Desigur poate fi folosit și de către bărbați, nu este destinat doar doamnelor și domnișoarelor, iar produsele pot fi găsite la magazinul TopLine, din București, sau online.

Pe curând!

 

 

Corina Blog Esenta tare The Essence of It

 

Credit foto: Corina Stoicescu

 

More from Corina Stoicescu

Adela Diaconu și-a serbat ziua de naștere în același loc ca Madonna

Românca Adela Diaconu, creatoare de modă și realizatoare a unei emisiunii de...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.