Speranţa îţi dă aripi!

Wings for life Mihaela Radulescu
Mihaela Radulescu

Peste 35 de mii de oameni din toate colţurile lumii au luat startul, pe 4 mai, într-o cursă caritabilă simultană şi au alergat pentru cei care nu pot. În România au fost la start persoane publice ca Mihaela Rădulescu, Dani Oţil, Roxana Ciuhulescu, Joseph Hadad, Daniel Osmanovici, Virgil Stănescu, Alin Petrache, Andrei Roşu sau Toma Coconea. Şi-au unit puterile şi fiecare a alergat cât l-au ţinut picioarele la Wings for Life World Run.

Dani Otil WFLWR Bucharest Romania
Dani Otil

Plutonul vedetelor a fost condus de Toma Coconea, care a alergat aproape un marathon, 40,5 kilometri, urmat de Andrei Roşu cu 32,54 kilometri, Dani Oţil (foto 2) a fost foarte aproape de a termina un semimaraton, cu 20,68 kilometri, iar Mihaela Rădulescu a reuşit să alerge 8,5 kilometri. Daniel Osmanovici a ajuns la 19,81 kilometri, Virgil Stănescu (foto 3) a parcurs 14,14 kilometri, Alin Petrache a alergat 11,29 kilometri, Roxana Ciuhulescu a ajuns la 10,07 kilometri, iar Joseph Hadad la 6,81 kilometri.

Românul declarat câştigător naţional este Eugen Constantin Sorop, după ce a parcurs distanţa de 58,86 kilometri, iar Liliana Danci a reuşit să se împună la feminin, cu 39,03 kilometri parcurşi.

Virgil Stanescu WFLWR Bucharest Romania
Virgil Stanescu

3 milioane de euro pentru cercetări despre măduva spinării

Pe plan internaţional, cursa a avut loc în 34 de locaţii, din 32 de ţări, la care au participat 35,397 de concurenţi. A fost un eveniment încărcat de voie bună ce s-a desfăşurat pe 13 fusuri orare şi la care au participat alergători de toate nivelurile, de la amatori la alergători de elită.

Şi pentru că speranţa şi ambiţia dau aripi, iată că s-a reuşit strângerea sumei de 3 milioane de euro având ca scop continuarea cercetărilor în domeniul măduvei spinării.

Unde-s mulţi puterea creşte

Sub sloganul „Aleargă pentru cei care nu pot” zeci de mii concurenţi, inclusiv în scaune cu rotile, au luat parte alături de celebrităţi şi sportivi de top în acest eveniment mondial. Fostul pilot de F1 Mark Webber din Australia a alergat 28,36 kilometri şi schiorul de talie mondială Aksel Lund Svindal din Norvegia a ajuns la 28,22 km, în timp ce francezul Luc Alphand a alergat 22,08 kilometri.

Credit foto: Red Bull Romania

More from Corina Stoicescu

EMMA ZEICESCU: ”Confirm regula. Esențele tari se țin în sticluțe mici!”

Omul Emma Zeicescu, cea din spatele ecranului, este o femeie pasionată până...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.