Târgul ”Touched by an Angel”

touched by an angel mic Poţi sprijini mamele aflate în dificultate la Târgul de donaţii ”Touched by an Angel”. Sâmbătă, 28 iunie, între orele 11:00 şi 20:00, Club Inspayer (str. Batiştei, nr. 24A, 040 Bucureşti) devine inima unui eveniment prin care fiecare achizitionare a unui produs va reprezenta o bucurie atât pentru tine, cât şi pentru tinerele mame sprijinite de donaţia ta. Târgul, organizat de Asociaţia Touched România, oferă o gamă variată de produse, activităţi şi, foarte important, nu are taxă de intrare! Dacă îţi doreşti obiecte unice de colecţie, poţi descoperi comori ascunse în zona de produse donate, de la haine şi accesorii la cărti şi jucării.

Pentru fetele cochete există o secţiune dedicată exclusiv bijuteriilor create de voluntari împreună cu mamele beneficiare ale Asociaţiei. Bijuteriile expuse pentru vânzare sunt din: aur, argint, pietre naturale şi cristale Swarovski, mamele urmărind schiţele designerilor sub supravegherea trainerilor specializaţi.

Premii pentru vizitatori

Toţi vizitatorii târgului pot participa la tombola organizată în cadrul evenimentului, prin completarea talonului special. Premiile oferite la tombolă sunt din partea brandului românesc de îmbrăcaminte Irenka şi Glamour Salon Expert.

Dana Rogoz credit foto Acasa tvDana Rogoz, despre Asociaţia Touched România – „O mămică care vine nouă în centru înseamnă deja un abandon în minus şi o reală şansă de a-şi începe viaţa de la zero. Orice bănuţ strâns din vânzarea bijuteriilor lucrate de aceste mămici puternice înseamnă foarte mult pentru ele. Va fi un sentiment plăcut să stiţi că aţi făcut un bine cumpărând bijuterii de la Touched Collection.”

Fondurile obţinute din produsele achiziţionate de vizitatorii târgului vor fi direcţionate către achiziţionarea produselor alimentare şi acoperirea altor nevoi ale mamelor tinere aflate în situaţii de dificultate emotională, materială sau educatională, care sunt sprijinite de către Asociaţia Touched. Persoanele care au disponibilitatea de a se alătura şi printr-o donaţie sunt aşteptate pe pagina de Facebook Touched Romania şi pentru mai multe informaţii sau donaţii de produse pentru târg la adresa de mail raluca.zdrobis@gmail.com, număr de contact 0736.072.449.

 

Sprijin emoţional şi material

Touched Romania există din anul 2005 pentru a transforma vieţile copiilor şi a mamelor din toată ţara aflate în dificultate, oferindu-le sprijin emoţional, material şi educaţional pentru prevenirea separării copilului de familie şi a reintegrării socio-profesionale. De asemenea, cu sprijinul partenerilor şi al voluntarilor sunt susţinuţi copiii bolnavi sau abandonaţi din spitalele cu secţii de oncologie pediatrică şi pentru copii abandonaţi din Bucureşti.

touched by an angel 1

Credit foto: White PR, Acasă TV.

More from Corina Stoicescu

Micul meu dejun la Tiffany, New York

În luna februarie a anului 2012 i-am făcut o vizită celebrei Irina...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.