Un celebru parfumier francez la Bucureşti: Francis Kurkdjian

Perfumer Maison KurkdjianUn artist înnăscut, Francis Kurkdjian şi-a urmat pasiunea şi a devenit parfumier. Cariera lui excepţională a început în urmă cu 20 de ani. Este recunoscut drept unui dintre cei mai apreciaţi parfumieri ai timpurilor noastre şi a creat peste 40 de parfumuri celebre pentru case de modă ca Armani, Jean Paul Gautier, Narciso Rodriguez, Dior, Lanvin, Yves Saint Laurent, Givenchy sau Elie Saab.

Eu l-am întâlnit în Bucureşti la evenimentul de lansare a celui mai recent parfum al său Pluriel Feminin şi Pluriel Masculin. Francis a vorbit cu o pasiune desăvârşită în speech-ul pe care l-a susţinut şi a fost foarte impresionat de numărul mare de oameni prezenţi la prima lui vizită în România.

Francis Kurkdjian Bucharest
Francis Kurkdjian şi Georgian Gheorghe, Project Manager Beautik Haute Perfumery

Feminin Pluriel este un parfum floral cu note de stânjenel, violetă, trandafir, iasomie, lacramioare, floare de portocal, vetiver şi frunze de paciuli de Indonezia. Este versatil fiind potrivit atât pentru birou, în timpul zilei, cât şi pentru un cocktail party sau o întâlnire de afaceri.

Masculin Pluriel este un parfum lemnos aromatic cu lavandă, cedru, paciuli, vetiver, pielărie şi note lemnoase. Se potriveşte cu orice ocazie, la fel ca şi varianta feminină şi ambele parfumuri sunt distribuite în România de Beautik Haute Perfumery. Maison Francis Kurkdjian PlurielMaison Francis Kurkdjian este o casă de parfumuri de lux fondată în anul 2009. Este o reprezentare a parfumurilor franţuzeşti pure, o îmbinare a notelor senzuale şi delicate ce tind spre perfecţiune.

Francis Kurkdjian: “Parfumul ca o formă de artă este o expresie transmisibilă a intimităţii”

More from Corina Stoicescu

Fii fermecătoare cu un look perfect de sărbători!

Sunt momente pe care le așteptăm cu emoție și pentru care ne...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.