Wi-Fi de 3 ori mai rapid!

familie wireless device-uri

România nu numai că se află pe primele locuri în topul vitezei la conexiunea la Internet, dar de acum încolo veţi putea evita şi micile întreruperi sau blocaje care apar. Indiferent că aveţi acasă două laptopuri, un pc, o tabletă, un smart tv şi câteva telefoane mobile, viteza la Internet va fi excelentă.

Liderul mondial pe segmentul de routere wireless, TP-LINK, şi producător de echipamente de networking, a lansat pe piaţă noul router Archer C2 împreună cu adaptorul USB Wireless Dual Band, Archer T4U. Ambele dispozitive au la bază următoarea generație de tehnologie Wi-Fi, 802.11ac. Acest noul standard oferă viteze wireless de trei ori mai mari decât standardul 802.11n şi măsuri de securitate îmbunătăţite.

Archer C2Conexiuni simultane fără blocaje sau întârzieri

TP-LINK Archer C2 asigură cele mai bune performanțe wireless (viteza wireless de 433Mbps în frecvența liberă de 5GHz şi 300Mbps în frecvența de 2,4GHz). Trimiterea e-mail-urilor sau navigarea pe Internet pot folosi frecvența de 2,4GHz în timp ce aplicațiile care necesită o lățime de bandă mai mare, cum ar fi jocurile online sau streamingul video HD, pot folosi frecvența de 5GHz. Mai mult, toate aceste aplicaţii pot funcţiona simultan fără să apară blocaje sau întârzieri.

Cele două antene externe detașabile ale router-ului au la bază o tehnologie avansată care asigură un semnal wireless excelent în toate direcțiile, fără întreruperi. Acoperirea este la rândul său îmbunătățită, vitezele crescute menţinându-se şi pe distanțe mai mari, semnalul fiind destul de puternic pentru a acoperi întreaga casă sau birourile cu suprafețe generoase. Totuşi, acoperirea semnalului în afara încăperii depinde şi de locaţie (dacă sunt pereţi din beton, sticlă etc.).

Reţea stabilă şi viteze mari

TP-LINK Archer C2 este ideal şi pentru crearea unei reţele stabile și deosebit de rapide prin cablu. Echipat cu un port WAN Gigabit și patru porturi LAN Gigabit, noul router asigură conexiuni prin cablu cu viteze de până  la 10 ori mai rapide decât conexiunile în standardul Fast Ethernet.

Portul USB multifuncțional permite partajarea de imprimante, documente și fișiere media în întreaga rețea locală sau chiar și la distanță, folosind funcția server FTP.

Archer T4U TP LINK Archer T4U este adaptorul USB care îmbunătăţeşte caracteristicile Wi-Fi ale laptopurilor şi ale computerelor. Este o alegere excelentă pentru streaming HD (difuzare audio şi video high definition pe internet) fără întreruperi, jocuri online şi alte aplicații. Date tehnice: viteza wireless de 433Mbps în frecvența liberă de 5GHz și 300Mbps în frecvența de 2,4GHz, cu frecvențe simultane de 2,4GHz şi 5GHz.

Ambele dispozitive vor fi disponibile în magazinele de specialitate cu preţuri recomandate începând de la 339 lei pentru router-ul TP-LINK Archer C2 şi 199 lei pentru adaptorul USB wireless TP-LINK Archer T4U.

Credit foto: Smart Point, TP-LINK, Mixing Digital UK.

More from Corina Stoicescu

Produse preţioase şi un strop de magie

Începutul de toamnă aduce multe produse cosmetice menite să-ţi dezvăluie momente cât...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.