Bine ai venit în lumea mea!

Corina corinastoicescu BUN 44

De ce Esență Tare? Pentru că se regăsește în fiecare și în tot ce ne înconjoară. M-am convins de acest fapt în cei peste 15 ani de când sunt jurnalist. Am cunoscut și cunosc permanent oameni deosebiți, celebri sau încă nedescoperiți. Am realizat interviuri cu actori celebri și cântăreți de succes, cu medici specialiști și experți în frumusețe, campioni olimpici, oameni de afaceri și creatori de modă.

Am debutat ca jurnalist la vârsta de 18 ani la cotidianul ”Gazeta Sporturilor”, au urmat colaborări cu alte publicații, de la ziarul „Evenimentul Zilei” la revista „Unica”, iar timp de aproape un deceniu am făcut parte din echipa revistei ”Libertatea pentru femei”, declarată ani la rând cea mai citită revistă mass-market pentru femei din România.

Prin acest blog, îmi doresc să te inspir cu povești inedite, mentori, evenimente exclusive și știri captivante.

Din anul 2016 locuiesc la Londra, de unde continuu să scriu. Oricât de des reușesc zbor la New York, unde am realizat interviuri cu artiști designeri de interior, designeri de modă și chiar alți jurnaliști care scriu la New York Times. Am fost prezentă la evenimente găzduite de Metropolitan Museum of Art, la show-uri de modă în cadrul New York Fashion Week, în locații iconice și la spectacole pe Broadway. O lume pe care ți-o prezint prin fiecare postare pe Esență Tare.

Lectură plăcută,

Corina

P.S. Cunoști un om fascinant despre care simți că prin exemplul său de succes poate să îi inspire și pe alții? Sau vrei să-mi trimiți o părere despre ce ți-ar plăcea să citești pe blog? Scrie-mi pe adresa corina.stoicescu@gmail.com

 

O parte dintre interviurile si reportajele pe care le-am realizat

Credit: Corina Stoicescu
Credit: Corina Stoicescu
În prezent, pe Clinton Kelly îl poți urmări în seria Self-Made Mansions (2021), pe Prime Video.
Credit: Corina Stoicescu
Credit Corina Stoicescu
Credit: Corina Stoicescu