Descoperă modelele colecției Hispanitas Primăvară-Vară 2016

Credit foto: PR

Brandul spaniol Hispanitas a lansat colecţia Primăvară Vară 2016, ce îmbină modele între casual chic și elegant și, cel mai important, poate garanta confortul pe parcursul întregii zile. Culorile vedetă ale gamei sunt Rose Quartz, Serenity și Mekong.

 

Colecţia de Primăvară-Vară 2016 este creată pentru femeia urbană, modernă care pune pe primul loc calitatea şi pentru care încălţămintea reprezintă piesa esenţială a ținutei.

Pentru perioada care se anunţă caldă şi luminoasă, a fost pregătită o gamă cromatică de tonuri inspirate din natură, precum bej, aur negru, nuga, piatră, os, dar şi negru, alb şi gri. Însă, culorile vedetă ale celei mai recente colecţii sunt Rose Quartz, Serenity și Mekong.

Designerii brandului au ţinut cont de tendinţele celor mai influenți creatori internaţionali, motiv pentru care în colecție sunt prezente elementele cheie ale sezonului, cu texturi ţesute, efecte metalice, animal print şi imprimeuri florale.

Toate modelele de pantofi sunt realizate integral din piele naturală 100%, de foarte bună calitate și sunt recunoscuţi pentru confortul deosebit. În noua colecţie îşi au locul și balerini cu toc de 2,5 3,5 cm, pantofi cu toc (de până la 8 cm) şi celebrii sneakersi. Simpli sau coloraţi şi distractivi sneakersii pot fi asortați la aproape orice ţinută, sunt foarte confortabili şi plăcuţi la vedere.

Iată câteva dintre modelele celei mai recente colecții Hispanitas:

Credit foto: PR

Credit foto: PR

 

PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV63173_SNAKE-MET_JEANS-(2) PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV63173_SNAKE-MET_JEANS-(3) PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV63173_SNAKE-MET_SILVER-(1) PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV63173_SNAKE-MET_SILVER-(3)

PANTOFI_SPORT_din_piele_naturala_HV62695_MAGIC_MEKONG_TRENZA_BRONCE-(4)

Credit foto: PR

Pantofi-din-piele-naturala_HV62470_MAGIC_MEKONG-(1)

Fiecare dintre modelele de mai sus, alături de multe altele pot fi găsite în magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etaj 1 sau online. Colecția Primăvară-Vară 2016 este completată de genţi şi de alte accesorii precum portofele şi curele atât feminine, cât și masculine.

Credit foto: PR GEANTA_din_piele_naturala_BV62743_SNAKE-MET_NOUGAT-(1)

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

The motorbike adventure from the Netherlands to Mongolia

  There are moments in life when it comes the time to...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.