Gama Doctor Babor pentru frumusețea pielii și vindecarea post operatorie

Credit foto: Flickr

Renumitul brand Babor, ce face parte din categoria produselor destinate persoanelor cu așteptări foarte înalte de la cosmeticele în care investesc, a lansat Repair Cellular și Derma Cellular. Cremele au acțiune de refacere după intervențiile estetice și efect ca tratament anti-aging.

 

Doctor Babor Repair Cellular

Dacă pielea ta are nevoie de regenerare intensivă, merită să știi că Doctor Babor Repair Cellular oferă rezultate impresionante în refacerea pielii și în asistența post operatorie după intervenții estetice. Dar are eficiență și ca tratament anti-aging cu acțiune în profunzime. Crema conține extractul Biogen Plant, compus din opt esențe de ierburi medicinale, și favorizează reînnoirea țesutului pielii.

 

REPAIR CELLULAIRE dr BABOR.jpg

Doctor Babor Derma Cellular

Cea de-a doua noutate Doctor Babor este Derma Cellular Collagen booster, o cremă menită să rezolve diferite probleme de frumusețe, ca o alternativă la injecțiile anti-rid cu colagen sau cu acid hialuronic. Această formulă restructurează pielea prin reducerea liniilor și a ridurilor și îmbunătățește fermitatea și tonusul pielii. În compoziție are ingredienți activi care refac nivelul de colagen și protejează fibrele de elastină, conține acid hialuronic și colagen marin care hidratează pielea, panthenol și uleiuri naturale din susan, avocado și ulei din nucă de macadamia.

BB463207 - Collagen booster cream tiegel

 

Ambele produse pot fi găsite în magazinele Top Line și în saloanele cosmetice partenere.

 

Credit foto:  Flickr

More from Corina Stoicescu

S-a lansat MamaPan, brutăria mamelor singure

Îți voi dezvălui o poveste despre pâine cu suflet de mamă. Centrul...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.