Guinot are 5 noi formule pentru o piele fără imperfecțiuni

Credit foto: Flickr

Oferă-i pielii tale un aspect uniform, într-o nuanță naturală, și reechilibrează-i procesul de hrănire printr-o nouă serie de produse, marca Guinot. Cele cinci formule sunt destinate pentru fiecare zonă a corpului.

 

Nutrilogic Guinot calmează pielea instant și o protejează pe parcursul întregii zile. O hrănește prin aportul de lipide și de acizi grași esențiali Omega 3 și Omega 6, făcând-o mai rezistentă la simptomele pielii uscate.

Nutrilogic.jpg

Cover Touch Guinot corectează și minimizează imperfecțiunile pielii. Acoperă toate tipurile de imperfecțiuni ale pielii, indiferent de zona în care sunt localizate. Uniformizează tenul cu o nuanță universală care se adaptează în funcție de piele și reglează, în același timp, excesul de sebuum, care cauzează apariția coșurilor. De asemenea, lasă pielea să respire și oferă un aspect natural datorită pigmenților minerali.

cover touch.jpg

Hydrazone Corps este un lapte-tratament pentru hidratarea si catifelarea pielii. Calmează pielea după duş sau baie și conferă o stare de bine şi de confort în fiecare zi.

G528018 - Hydrazone Corps

Baume Levre Confort este un balzam de buze calmant și protector. Hrănește și calmează intens buzele uscate, le redă suplețea și senzualitatea și le protejează de factorii externi de mediu.

G500950 - Baume Levre Confort

Longue vie Mains este o cremă regenerantă de întinerire, împotriva petelor brune. Menţine aspectul tânăr al mâinilor mai mult timp, favorizează dispariţia petelor brune și protejează dermul împotriva factorilor externi.

Poți găsi toate aceste formule în magazinele Topline și în saloanele partenere.

 

Credit foto: Flickr

More from Corina Stoicescu

The ”triplets” of Hollywood

They are famous and charming, they are starring in many Hollywood movies and even if they...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.