Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei, în premieră națională în România

Filmul Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei, regizat de Christopher N. Rowley, va fi prezentat, în premieră națională, la Kinodiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Copii. Producția îi are în distribuție pe Emily Watson, Dominic Monaghan, Lesley Manville, Celia Imrie, Joan Collins și pe foarte tânăra Raffey Cassidy, în vârstă de 12 ani, care, după ce a jucat în Molly Moon, a câștigat rolul principal din filmul realizat anul aceasta de Disney, Tomorrowland, alături de George Clooney.

Christopher N Rowley with the author of the book, Georgia Byng
Christopher N Rowley cu autoarea cărții, Georgia Byng

Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei va fi difuzat în România, la București, în zilele de 13 noiembrie (ora 12.00, la Cinemateca Eforie, intrarea liberă), 14 noiembrie (16.30, Hollywood Multiplex – Mall Vitan) și 18 noiembrie 2015 (ora 17.00, la Cinemateca Eforie, intrarea liberă).

Până acum, pelicula, care este o adaptare a best-seller-ului Molly Moon’s Incredible Book of Hypnotism, scris de Georgia Byng, a câștigat Premiul Cel mai bun film pentru copii / BEST CHILDREN’s FILM la Peace & Love Film Festival, Örebro (Suedia) și a fost nominalizat la SIFF – Seattle International Film Festival 2015 (SUA), la categoria Films4Families Youth Jury Award.

Joan Collins and Dominic Monaghan
Joan Collins și Dominic Monaghan

Va reuși Molly Moon să folosească hipnoza pentru a-și schimba viața?

Molly Moon duce o viață grea într-un orfelinat rece și dărăpănat, condus de Domnișoara Adderstone, o femeie cu principii crude. Când Molly descoperă într-o bibliotecă o carte veche şi misterioasă despre hipnotism, viaţa ei cunoaşte o transformare incredibilă. Domnişoara Adderstone va fi curând sub controlul lui Molly Moon, şi nu numai ea, iar ticluirea unui plan pentru a scăpa din orfelinat devine floare la ureche. Însă ceea ce nu ştie Molly Moon este că fiecare mişcare a ei e urmărită de un străin sinistru, singurul care îi cunoaşte secretul.

Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism Official Trailer 1 (2015) – Movie HD

Subscribe to INDIE & FILM FESTIVALS: http://bit.ly/1wbkfYg Subscribe to TRAILERS: http://bit.ly/sxaw6h Subscribe to COMING SOON: http://bit.ly/H2vZUn Like us on FACEBOOK: http://goo.gl/dHs73 Follow us on TWITTER: http://bit.ly/1ghOWmt Molly Moon and the Incredible Book of Hypnotism Official Trailer 1 (2015) – Movie HD MOLLY MOON AND THE INCREDIBLE BOOK OF HYPNOTISM tells the story of a young orphan girl, Molly Moon, who comes across a book: ‘Hypnotism, An Ancient Art.’

 

Regizorul Christopher N. Rowley a lucrat cu actori celebri ca Jessica Lange sau Kathy Bates

Christopher N. Rowley este un scenarist și regizor care locuiește la Londra, New York și Los Angeles. După ce a câștigat MFA la USC School Of Cinematic Arts, el și-a făcut debutul ca regizor în 2006 cu filmul Bonneville, pentru care a scris și scenariul. Pelicula a fost remarcată la festivaluri internaționale de profil, mai ales că a avut o distribuție uimitoare: Jessica Lange, Kathy Bates, Joan Allen, Tom Skerritt și Christine Baranski.

Christopher N. Rowley with Raffey Cassidy4
Christopher N. Rowley și Raffey Cassidy

Cel mai recent film al său este Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei, are în proiect mai multe seriale de televiziune, alte scenarii de film și se ocupă de un musical pe Broadway.

Micuța Raffey Cassidy a jucat cu Charlize Theron, Johnny Depp și George Clooney

Înainte de a juca în Molly Moon și Incredibila carte a hipnozei, tânăra actriță Raffey Cassidy a devenit cunoscută prin rolul său din Snow White and the Huntsman, unde a jucat alături de Charlize Theron, Kristen Stewart și Chris Hemsworth. A urmat apoi filmul Dark Shadows, în care a jucat cu Johnny Depp, și Tomorrowland, unde a filmat alături de George Clooney.

În televiziune, Cassidy a jucat în Mr. Selfridge și a fost inclusă, de revista Screen International Magazine, în categoria Stars of Tomorrow, fiind cea mai tânără actriță care este prezentată pe această listă anuală.

Raffey Cassidy and Emily Watson
Raffey Cassidy and Emily Watson

Molly Moon poster

Kinodiseea, Festivalul Internațional de Film pentru Copii va avea loc anul acesta în perioada 13 – 18 noiembrie 2015, la Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvire Popesco, Cinema Eforie și Cinema Union și va aduce pe marele ecran peste 100 de premiere naționale, 29 de filme de lungmetraj și animații și 80 de scurtmetraje, în total peste 140 de proiecții. Festivalul Kinodiseea inaugurează anul acesta o secțiune nouă dedicată adolescenților – Teenagers in Focus.

Pentru rezervări de bilete, vizitați:

http://eventbook.ro/event/bilete-kinodiseea-2015-molly-moon-incredibila-carte-a-hipnozei

http://eventbook.ro/event/search?term=molly+moon

More from Corina Stoicescu

Jennifer Lopez iconic engagement ring from Ben Affleck soares in value

As rumours of Jennifer Lopez and actor Ben Affleck reigniting their old...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.