Șuvițe colorate organic, perfecte pentru primăvară!

Dacă tot este sezonul detoxifierii de primăvară, a alimentanției cât mai apropiată de natural și bio, am decis să merg pe aceeași linie și în ce privește aspectul părului meu în această perioadă a anului. Așa că am încercat șuvițele vopsite organic.

 

Am trecut de-a lungul timpului de la roșcatul aprins, în timpul liceului, la părul blond în toate variațiile culorii, în anii de facultate, după care am făcut o trecere spre nuanța mea naturală. În ultimii ani n-am mai jonglat prea mult, așa că la invitația celor de la Global Wellness System – Centru de Medicină Integrativă am mers să fac o mică schimbare de look. Și pentru că tot se poartă șuvițele în stilul nuanței anului 2016, bronde, asta am și ales, în condiții cât se poate de sigure pentru podoaba capilară. Am încercat Natulique, o vopsea de păr organică, despre care am întrebat și am aflat multe lucruri pe care cred că merită să le știi.

Natulique are 98,2% elemente organice, între care foarte multe uleiuri și pigmenți naturali organici, deci hidratează foarte bine părul. Apoi, pentru că vopseaua dezinhibă scalpul, firele de păr au puterea să crească mai repede. În plus, este un produs cu certificare organică internațională atât pe plan european (ECOCERT), cât și mondial (USDA). Ca idee, am aflat de la reprezentanții centrului, un produs cu adevărat organic trebuie să aibă peste 70% ingrediente organice.

Ce mi se pare, de asemenea, important este că Natulique poate fi folosită oricând, și de femeile însărcinate, de cele care alăptează sau care au sensibilități dermatologice, pentru că varianta organică nu are efecte adverse.

Natulique colori

Etapele vopsirii organice

Vopseaua Natulique are un paletar cu 73 de nuanțe dintre care se poate alege, deci varietatea de culori este mare. Pentru mine a ales stilistul salonului, după care a  început aplicarea vopselei pe lungimea șuvițelor, apoi au urmat rădăcinile și la final vârfurile. Acestea din urmă mi-au fost colorate într-o nuanță mai închisă. Am așteptat să acționeze vreo 50 de minute, după care a urmat partea de tratamente organice. A durat cam trei ore toată procedura, dar a meritat. Trebuie să menționez că părul meu este oricum lung, des, absoarbe multă apă și doar uscarea durează minimum 30 de minute.

nuante Natulique

Rezultat cu reflexe

Părul meu este șaten mai închis cu suvițe în nuanță deschisă, cu reflexe apropiate de culoarea mea naturală și per total cu un look deosebit. Cei de la GWS mi-au recomandat să mai merg pe la ei, pentru a ajunge la culorile exacte pe care le solicitasem (mersesem pregătită cu poza lui J LO într-o reclamă destul de recentă, la nuanța bronde).

Organic Beauty Center 2

Pentru că am fost invitată nu am plătit, însă poți vedea preţuri orientative la procedurile de vopsit cu Natulique aici. Dacă vrei să le și încerci o poți face la Centrul Organic de Înfrumuseţare & Spa* al Global Wellness System. Și tot pe site mai poți găsi produse din aceeași gamă, pentru îngrijirea acasă, într-o manieră la fel de organică.

NATULIQUE

*Centrul Organic de Înfrumuseţare & Spa, adresa Str. Economu Cezărescu nr. 31 B, București

 

Credit foto: PR, Corina Stoicescu

More from Corina Stoicescu

O sănătate mai bună și un plus de confort în viața ta

Modul în care trăim, starea de sănătate, sentimentele pe care le avem,...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.