25.000 de lei donați micuților din Spitalul Marie Curie

Inițiativa umanitară susținută în campania ”Împreună dăruim aripi de bucurie”, de Sun Plaza și de Fundația HOSPICE Casa Speranței, a strâns 25.000 de lei pentru îngrijirea copiilor din Spitalul Marie Curie.

 

În perioada 16 decembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, Sun Plaza Shopping Center, în parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței, a adus zâmbete pe chipurile copiilor de la Spitalul Marie Curie din București. Zeci de micuți au fost încântați de spectacolul de colinde oferit de tenorul Vlad Miriță, de baritonul Iordache Basalic și au fost inveseliți de trucurile hazlii ale Magicianului Teo.

De asemenea, Sun Plaza a donat sute de materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internați la „Marie Curie”, dar și pentru ca timpul petrecut de aceștia și de părinții lor în spital să treacă mai ușor: scutece și cereale, pijamale, cărți de povești, păpuși, pachete Lego, jucării de pluș, cărți de colorat, dar și pixuri și creioane colorate.

Campania „Împreună dăruim aripi de bucurie” a durat o lună si jumătate în incinta mall-ului, unde a fost amenajat un spațiu special pentru donații în bani. Persoanele care au fost impresionate de povestea micuților de la spitalul Marie Curie au putut afla mai multe informații despre secțiile spitalului și despre modul în care se pot implica.

Sprijin medical, emoțional și social copiilor cu boli incurabile

HOSPICE Casa Speranței derulează un proiect împreună cu Spitalul Marie Curie pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor internați în această instituție printr-un serviciu complex mobil de îngrijire paliativă pediatrică. Obiectivele proiectului sunt acordarea de sprijin medical, psiho-emoțional și social copiilor cu boli incurabile internați la Marie Curie și sprijinirea familiilor pentru a face față provocărilor complexe asociate cu boala incurabilă. Îngrijirea oferită de HOSPICE este complementară celei primite în spital, o parte din copii fiind preluați ulterior și în celelalte servicii ale organizației (îngrijire la domiciliu, centru de zi, școala HOSPICE).

Suma acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire pentru copii

Donațiile au putut fi făcute și direct către Fundația HOSPICE Casa Speranței, în contul RO49BPOS85202606441RON01. Alături de Sun Plaza și de Fundația HOSPICE Casa Speranței, au dăruit aripi de bucurie alte câteva mii de oameni. A fost donată suma totală de 25,000 de lei, care acoperă costul a 425 de vizite de îngrijire la copiii internați în Spitalul Marie Curie din Capitală, efectuate de personalul HOSPICE.

KV3

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

The ”triplets” of Hollywood

They are famous and charming, and you see them in many Hollywood...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.