Dress to impress! S-a lansat retailerul polonez cu peste 100 de branduri fashion

În urmă cu câteva zile am luat parte la petrecerea de lansare pe piața din România a platformei fashion online Answear. Retailerul polonez este perceput ca un refresh al modei pentru pasionaţii noilor trenduri și promovează cele mai recente colecţii ale unor branduri celebre. Important de menționat este că datorită volumului mare de vânzări înregistrate, preţul produselor poate fi pe platforma online sub prețul găsit în magazinele tradiționale.

Credit foto: PR Answear

Dana Săvuică şi Vladimir Drăghia s-au numărat printre vedetele prezente la petrecerea care marchează un nou început al tendințelor în modă. Principala calitate a retailerului polonez este varietatea de produse, pentru toate vârstele, iar o primă prezentare a colecțiilor a avut loc la evenimentul găzduit de Iconic Food Wine and Design, o locație cochetă din centrul Bucureștiului.

Oferta Answear cuprinde 100 de branduri internaţionale, atât produse de îmbrăcăminte, cât și de încălţăminte şi accesorii. Și, așa cum îți spuneam, datorită volumului mare înregistrat în vânzarea produselor, acestea pot fi găsite uneori la preţuri mai mici decât în magazinele tradiționale.

Credit foto: PR Answear
Dana Săvuică

Credit foto: PR Answear

Credit foto: PR Answear

În România, piaţa de e-commerce se află în plină ascensiune, depăşind la finalul anului 2014 1 miliard de euro ca valoare. Obiectivul Answear.ro este acela de a deveni destinaţia principală de cumpărături fashion online, atunci când vine vorba despre segmentul de piaţă care îşi doreşte ultimele colecţii ale bandurilor preferate.”, declară Raluca Radu, Country Manager Answear Romania.

Credit foto: PR Answear
Retailerul polonez la prima prezentare din România.
Credit foto: PR Answear
Dana Săvuică

Answear a fost lansat în decembrie 2010 în Polonia şi a înregistrat anual o creştere spectaculoasă, extinzându-se în 2014 în Cehia și Slovacia. Au fost câștigate mai multe premii în industrie, iar creşterea numărului de comenzi a dus la lansarea retailerului și în România şi Ucraina.

Credit foto: PR Answear

More from Corina Stoicescu

Ellie Goulding helped raise money for victims of domestic violence

Ellie Goulding and husband Caspar Jopling attended Lily Lewis exhibition opening, gala...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.