Leonardo DiCaprio l-a idolatrizat în copilărie pe Robert De Niro. Peste ani au devenit prieteni!

Prietenia dintre celebrii actori Leonardo DiCaprio şi Robert De Niro durează de peste douăzeci de ani. Sunt oameni de succes, figuri emblematice ale cinematografiei mondiale şi, deşi îi despart câteva generaţii, se înţeleg de minune, se respectă reciproc şi sunt uniţi de pasiunea pentru actorie.

Când ne gândim la oamenii celebri ne spunem deseori că au avut noroc. Cu siguranţă au avut şi noroc, dar în primul rând au avut determinare. Iar dacă în această formulă includem şi talentul, rezultatul devine în mod cert unul promiţător.

Leonardo DiCaprio este un exemplu pentru ambiţia pe care a avut-o. El a devenit starul care este astăzi după ce l-a văzut pe Robert De Niro într-un film, l-a admirat foarte mult și a dorit să ajungă în preajma lui. Mărturisirea a fost făcută chiar de Leo, în cadrul unui eveniment organizat pentru celebrarea carierei lui Robert De Niro.

Tatăl lui DiCaprio către Leo: Îl vezi pe tipul acela? Îl cheamă Robert De Niro, un mare actor. Să-ţi aduci aminte de el!

Invitat pe scenă, Leo a povestit: ”Îmi amintesc când l-am văzut prima dată pe Robert De Niro. Aveam 13 ani. Am fost cu tatăl meu la cinema să vedem <Midnight Run> şi la începutul filmului tata a îndreptat degetul spre ecran şi mi-a spus <Îl vezi pe tipul acela? E cool, îl cheamă Robert De Niro, iar dacă vrei să vezi un mare actor, să-ţi aduci aminte de el!>”

Trei ani mai târziu, la vârsta de 16 ani, Leo se afla în situaţia în care trebuia să-l fac pe De Niro să îşi amintească de figura lui. ”Eram unul dintre ultimii candidaţi care se prezentaseră la castingul pentru un rol principal în filmul <This Boy’s Life>. Înainte de audiţie m-am uitat la multe filme cu Robert De Niro şi m-am tot întrebat care ar fi singura calitate pe care ar putea s-o aprecieze la mine. Și mi-am răspuns: nebunia! Apoi a urmat replica mea, un simplu: ”NUUUUUUU!” Dar am ştiut că era momentul meu, aşa că am strigat cât m-au ţinut plămânii. Și m-am uitat fix în ochii lui. În încăpere s-a făcut linişte. Ştiam că am zguduit tot. Lumea era mută de uimire. Robert se abţinea să nu râdă şi cu cât se străduia mai mult, parcă izbucnea şi mai tare. Mi-a spus că puteam să urlu puțin mai încet. Apoi a adăugat că am primit rolul!”, a povestit Leo în cadrul AFI Life Achievement, Tribute to Robert De Niro). Așa a ajuns să și interpreteze personajul Toby, în ”This Boy’s Life” (1993), alături de Bob De Niro.

Un trio de senzație: Robert De Niro – Leo DiCaprio – Martin Scorsese

Pentru Leo Di Caprio au urmat celebrele succese de box-office: ”Romeo şi Julieta”, ”Titanic”, ”Omul cu masca de fier”, ”Plaja”, ”Aviatorul”, ”Shutter Island”, ”Inception”, ”Marele Gatsby”, ”Lupul de pe Wall Street” şi premii meritate cu desăvârşire. În acelaşi timp, prietenia cu De Niro s-a menţinut, la fel cum pe parcurs s-a născut şi cea cu renumitul regizor Martin Scorsese. De altfel, cei trei sunt în relaţii foarte bune de prietenie.

Marea recunoaştere a lui Leo a venit în noiembrie 2013. Atunci, idolul și bunul său prieten Robert De Niro a declarat presei americane că DiCaprio nu doar l-a egalat, ci l-a și depăşit, având în vedere că i-a luat locul în filmele regizate de Scorsese. Leo DiCaprio a jucat sub bagheta regizorală a lui Martin Scosese în ”Bandele din New York”, ”Aviatorul”, ”Cârtiţa” și ”Lupul de pe Wall Street”.

Sunt momente în viaţă când ne dorim un lucru atât de mult, încât adunăm o forţă interioară mai puternică decât am crede vreodată. De aceea, metaforic vorbind, cred cu tărie că şi munţii pot fi mutaţi din loc!

Credit foto: Google, Just Jared.

More from Corina Stoicescu

Celebrul Dr. Oz îți duce viața la un alt nivel, la București!

Cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, medicul Mehmet Cengiz Oz...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.