Ce vor bărbații?

Credit foto: Flickr.com

IMG_0267

Sună a întrebare capcană, dar, pe de-o parte, m-a amuzat și, în aceeași măsură, mi-a stârnit curiozitatea. Dacă dorești ca relația ta să fie mai armonioasă sau vrei să înțelegi mai bine cum gândesc bărbații, ești pe pagina corectă. Alin Comșa și Andrei Dunuță (foto) sunt doi traineri simpatici. Cunoscându-i recent, am aflat multe ponturi pentru îmbunătățirea relațiilor de cuplu. Cei doi au realizat un sondaj la nivel național, în rândul a 600 de bărbați și 300 de femei, din orașe ca București, Cluj, Iași, Oradea etc.. În urma rezultatelor cumulate și a informațiilor obținute și din alte studii s-a ajuns la workshop-ul ”Ce vor bărbații. De fapt.”. Următorul va avea loc pe 27 august, când poți afla tot ce au descoperit. Până atunci, iată câte ceva din ce am aflat de la ei și cred că ți se va părea cel puțin interesant.

IMG_0036

Modul de gândire al bărbaților este diferit de cel al femeilor. Este o diferență normală și firească, pornind de la perioada începutului lumii, când bărbații vânau, iar femeile se ocupau de adăpost.

Lucrurile sunt evident într-o permanentă schimbare, iar adevărul este întotdeauna undeva la jumătate, însă scopul final este de a înțelege puțin mai mult din ce se întâmplă în partea cealaltă a baricadei.

Regula numărul 1 este că bărbatul gândește foarte simplu. Noi explicăm, dăm detalii, facem scheme, iar ei își pierd răbdarea și nu înțeleg nimic. Motivul? Ei gândesc simplu. Nu se complică. Și ajungem să fim în filme diferite. Bineînțeles, nu înseamnă că nu sunt suficient de inteligenți, ci doar văd lucrurile foarte drept, direct.

IMG_0023

Bărbații au nivelul de suportabilitate scăzut

Gradul de suportabilitate al bărbaților este foarte mic. De aceea ei se vaită mai rău decât femeile atunci când se lovesc. Când însă femeia bate la cap insistent bărbatul sunt două variante, spun Alin și Andrei, conform rezultatelor studiului. <1.Bărbatul se dematerializează (nu mai e el, devine un fel de mobilă) sau 2. pleacă. Și în momentul în care pleacă nu prea se mai întoarce. Femeile în schimb, chiar dacă pleacă dintr-o relație, se întorc în multe cazuri, pentru că au nivelul de suportabilitate foarte mare. Din același motiv, din păcate, foarte multe femei acceptă în continuare să fie bătute de partenerii lor.>

O aventură, fără a se pune problema de o relație oficială

Bărbații își păstrează în general preferințele în privința tipului de femeie care îi atrage. Ori le place de la început ori nu. Sau are loc doar o aventură, fără a se pune problema de o relație oficială. Motivul? Nu au un grad de suportabilitate mare. Pe când femeile pot să mențină o relație și chiar se pot îndrăgosti de cineva care nu le-a plăcut din prima. De ce? Pentru că au descoperit atitudinea, comportamentul.

Ponturi în relația de cuplu

  1. Când îl vezi pe iubitul/soțul tău că e supărat și nu are chef de vorbă, lasă-l în pace! Replici de genul ”Hai, spune-mi ce s-a întâmplat”, ”Știu că ai o problemă”, ”De ce nu vrei să vorbești cu mine?” sunt contraindicate. Dă-i răgaz și va veni singur la tine.
  2. Când ești nemulțumită de greutatea ta sau ți se pare că ți-au apărut fire albe și riduri, nu te plânge de față cu el și nu îi repeta acest lucru. Ceea ce vei face este să îi atragi atenția și lui asupra a ceea ce poate doar ție ți se pare că există.
  3. Un bărbat are nevoie să simtă că este util. În momentul în care tu îl faci să aibă impresia că nu te ajută cu nimic, îl anulezi ca personalitate.

Dacă vrei să afli și mai multe lucruri interesante despre cum funcționează sexul opus, nu uita de workshop-ul ”Ce vor bărbații. De fapt.”. Sunt sigură că întâlnirea de pe 27 august, de la ora 18:30, găzduită de Nucleus High Terrace & Lounge, ți se va părea ca un show de stand-up comedy, în care vei râde cu poftă și în același timp vei afla o mulțime de informații care îți vor fi utile. Have fun!

cvb-cu-parteneri-20-august

Credit foto: Marius Popa, Flickr.com

 

More from Corina Stoicescu

Un celebru parfumier francez la Bucureşti: Francis Kurkdjian

Un artist înnăscut, Francis Kurkdjian şi-a urmat pasiunea şi a devenit parfumier....
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.