Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție

Credit foto: Facebook

Începutul? A popularizat Pilates în rândul sălilor de fitness din România, după ce a devenit instructoare specializată pe această secțiune în 2006. A lucrat ca Personal Trainer în mai multe țări europene ca Marea Britanie, Suedia și Spania, dar și peste Ocean, în Statele Unite ale Americii și în Canada. Numele ei este Cori Grămescu și, cu siguranță, multe dintre voi ați auzit deja de ea. Iar eu o să vă mai povestesc și alte detalii interesante.

cori_gramescuDe-a lungul timpului, Cori a coordonat antrenamentele pentru mai multe persoane publice din România și a antrenat peste 12.000 de cliente, de toate vârstele, de la 8 la 86 de ani. Un avantaj este și certificarea pe care a obținut-o ca nutriţionist prin Masterclass, curs acreditat CNFPA. Iar în prezent studiază medicina în cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila din Bucureşti şi un MBA la Maastricht School of Management. Totodată, este și antrenor de TaeBo, de Cardiolates și de Piloxing. Are un palmares impresionant pe care îl îmbogățește continuu. Iar dacă vreți să aplicați exercițiile și sfaturile lui Cori, trebuie să știți că a implementat multe programe la sala ei de aerobic.

Plăcere, bucurie, bunăstare sufletească, vocație, devotament. Toate acestea sunt valori în care cred, și împreună cu echipa mea încercăm să le transmitem prin tot ce facem. Le încurajăm pe femei să fie mândre de ceea ce sunt, de feminitatea lor și de faptul că își dau silința să facă lucruri bune pentru mintea și pentru corpul lor. Femeile care vin la LadyFIT Gym sunt oameni obișnuiți, nu atleți din reclame la branduri de sport celebre, și ele trebuie tratate ca atare, nu prin comparație cu imagini ale unor sportive care au făcut mișcare toată viața. Nu am reinventat roata, dar am înțeles un lucru simplu: fiecare ne dorim să ne simțim acceptați și iubiți pentru ceea ce suntem. Vrem ca femeile să găsească acel moment de respiro de care au nevoie, un loc în care timpul să stea în loc, iar ele să se dedice, măcar pentru o oră, unui obiectiv clar: ele însele”, spune Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.

Primele antrenamente în limba română

Tare ca piatra”, ”Picătura chinezească”, ”Și greu, și repede”, ”Te doare tot”, ”Doare, dar trece” sunt doar cinci dintre cele peste 40 de programe lansate de Cori Grămescu, dedicate în exclusivitate doamnelor și domnișoarelor pentru această primăvară. Programele sunt pentru toate nivelurile de pregătire fizică: începator, mediu și avansat.

Am decis să dăm nume în limba română orelor pe care le oferim pentru că ne dorim să aducem sportul într-o zonă a bunei dispoziții, a relaxării și a amuzamentului. Oamenii vin la sală din postura de amatori care vor să se destindă după o zi de muncă, plină de stres și de probleme”, a mai explicat Cori.

Sala oferă și program de nutriție și program gratuit de consiliere și suport pentru alegerea antrenamentelor. Un abonament full time la LadyFIT Gym costă 246 de lei pe lună și 150 de lei pentru eleve și studente. Credit foto: Facebook, PR.

More from Corina Stoicescu

Târgul ”Touched by an Angel”

Poţi sprijini mamele aflate în dificultate la Târgul de donaţii ”Touched by...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.