Viktoria Modesta, starul sexy cu un picior amputat

Cine spune că dacă nu ai un picior nu poți fi sexy, un model și un pop star în devenire? Viktoria Modesta este fotomodel şi cântăreaţă de origine letonă care deși are un picior amputat, acest lucru nu o face mai puțin atrăgătoare. Ea a lansat nu demult un videoclip al piesei sale ”Prototype”, devenit viral, în care apare fără inhibiţii și trebuie să admit că mă uimește în cel mai pozitiv sens al cuvântului. Viktoria are 26 de ani, o vârstă la care alte tinere își pierd încrederea în ele din motive mult mai puțin însemnate.

Viktoria s-a născut cu un picior dislocat din şold şi din cauza acestui handicap la vârsta de 6 ani era deja o diferență vizibilă între lungimea picioarelor sale. Până la vârsta de 12 ani a suferit 15 operaţii în Letonia, după care s-a mutat în Marea Britanie, la Londra, împreună cu părinții, în speranţa că acolo va primi un tratament mai bun. Din nefericire însă, medicii nu au putut s-o ajute, iar tănăra, care se confrunta cu răutăți din partea colegilor și cu dificultăți de mișcare, le-a cerut doctorilor să-i amputeze, în final, piciorul. Avea 20 de ani. După această decizie, Viktoria şi-a descoperit pasiunea pentru muzică şi modă și a scăpat de complexe transformând toată această experiența negativă, într-o alta pozitivă.

viktoria modesta makeViktoria-Modesta proteza bionica

Videoclipul piesei ”Prototype” a fost promovat de Channel 4 și toate costurile au fost suportate de postul tv. În prezent, Prototype are peste 5 milioane de vizualizari. Dar primul eveniment grandios al Viktoriei, în cariera de cântăreață, a fost show-ul pe care l-a susținut la ceremoria de încheiere a Jocurilor Parlimpice de Vară de la Londra, din 2012.

Viktoria Modesta – Prototype

Forget what you know about disability. Channel 4 on Twitter: https://twitter.com/Channel4 | Facebook: https://facebook.com/Channel4 Channel 4 introduces Viktoria Modesta, the world’s first amputee pop artist. Make sure you stick around for the amazing spike dance at the end. Created by 4creative, directed by Saam Farahmand.

Viktoria Modesta’s performance as Amazing Snow Queen | Paralympic Games London 2012

Viktoria Modesta’s performance as Amazing Snow Queen, Paralympic Games London 2012

Credit foto: Ewelina Stechnij / ChilliMedia, Facebook Viktoria Modesta.

More from Corina Stoicescu

Deborah Needleman: ”Dacă eşti deschis, inspiraţia este peste tot în jur”

Modă, imagini spectaculoase, celebrițăti, branduri renumite şi colecţii exclusiviste, amenajări cu locaţii...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.