Cum am jucat o scenă din filmul Alt Love Building

alt-love-building

Unul dintre lucrurile pe care mi-era foarte greu să cred că le voi face vreodată a fost să intru în pielea unui personaj, în fața camerei video, chiar și preț de câteva minute. Dar cum niciodată să nu spui niciodată, iată că s-a și întâmplat: am interpretat o scenă din Alt Love Building (partea a doua a filmului cu un succes răsunător Love Building, în 2013). Dar să nu exagerăm, eu nu voi fi pe marele ecran! Însă m-am distrat alături de mulți alți colegi jurnaliști care au acceptat provocarea de a participa la un Atelier de Actorie în deplasarea pe care am făcut-o la Bran, unde am cunoscut o parte dintre actorii din film. Coordonatori pentru cele trei scene din care am putut să ne alegem câte un personaj au fost doi dintre actorii principali, cunoscuții Dragoș Bucur și Dorian Boguță, și regizorul filmului Iulia Rugină.

La Club Vila Bran, întreaga echipă de 90 de oameni de pe platoul de filmare (dintre care 27 de actori) a realizat într-un timp record de 15 zile (lucrând și câte 15 ore pe zi) mult așteptatul Alt Love Building. Apropo, să nu-l ratați, premiera va avea loc pe 26 decembrie. Un frumos cadou de Crăciun!

Iulia Rugină, regizor: ”E un film care te relaxează fără să fie total imbecil. S-ar putea să te fi lovit de gelozie, de rutină sau de bad sex în relațiile de cuplu pe care le-ai avut și deci ar fi interesant să le vezi puse într-un film. Are o coloană sonoră mișto, e un film făcut fix pentru spectatori, cu cea mai mare dragoste de a face film din câte există.”

Dragoș Bucur, actor și producător: ”Câteva lucruri care au ridicat enorm ștacheta acestui film sunt prezența unui Director Of Photography cum e Vivi Drăgan Vasile și a unui actor de nivelul lui Ben Cross (foto). În plus, succesul primului Love Building ne-a indus emoția că a doua oară trebuie să fim cel puțin la fel de buni.”

Dorian Boguta Alexandru Papadopol Dragos Bucur Alt love buildingBen Cross Alt Love Building

Dorian Boguță, actor și producător: ”E o diferență să filmezi la +35 de grade, cum era la Love Building, și la -3 grade, ca la Alt Love Building. La primul ne topeam de caniculă, la al doilea ne cam dârdâiau fundurile de frig. Iar dacă e să vorbim în note mai serioase, trebuie spus că Love Building s-a filmat mai mult pe sistem hei-rupist, pe când Alt Love Building a fost turnat în cel mai profesionist mod posibil.”

Echipa de filmare 2 Alt Love Building
O parte din echipă – primii de la dreapta la stânga Dorian Boguță actor și producător, Iulia Rugină regizor și scenarist, Oana Răsuceanu scenarist și producător.
Echipa filmare Alt Love Building
Parte a echipei de filmare Alt Love Building

Eu am pătruns în atmosfera scenariului și prin interpretarea personajului Ruxandra, o mamă îngrijorată care tocmai găsise nişte cătuşe în camera fiicei sale, gel de masaj și prezervative (scena mea a avut două duble și a fost filmată în câteva minute, pentru că eram presați de lăsarea întunericului). Și acum hai să vă distrați! 🙂

Atelier de actorie „ALT LOVE BUILDING” (Corina Stoicescu si Marin Apostol)

Secventa de cuplu Ruxandra si Ion – filmare Bran (coordonator Dorian Boguta, organizator FREEMAN ENTERTAINMENT)

Mulțumesc Georgiana Oprea, PR Manager Freeman Entertainment, mulțumesc Dorian Boguță pentru sfaturi și mulțumesc Dragoș Bucur pentru interviul pe care îl voi posta cât de curând.

Atelier Actorie coordonator Dorian Boguta Corina Stoicescu Ruxandra Panghe Marin Apostol
Actorul Dorian Boguta si colegii jurnaliști Dana Ruxandra Panghe, Marin Apostol – interpretul soțului Ion, Cristina Pavel

 Credit foto: Adrian Câmpean, arhiva personală.

More from Corina Stoicescu

O nuntă atipic de frumoasă. White sensation cu Ana & Robert Diaconeasa!

Nunțile tradiționale sunt frumoase pentru cei care le apreciază. La vremuri noi...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.