Cum să prepari înghețata Esență Tare, care poate înlocui și o masă principală într-o dietă de slăbire

Credit foto: EsentaTare.com

Surprizele dulci sunt mereu motive de bucurie. Cu atât mai mult când, pe lângă gustul delicios, vorbim despre un conținut de calitate cu proteine, vitamine și minerale. Prințesa Polonic, Anca Lungu, îți arată cum să prepari rapid înghețata cu puține calorii, pe care a denumit-o Esență Tare, și care poate fi un desert sau mai mult decât o gustare. Chiar și în dietele de slăbire!

Îți propun să încerci înghețata Esență Tare cu fructe de pădure. Gustul de afine, de zmeură și de mure se îmbină perfect cu celelalte ingrediente ca laptele sau mierea. Poți savura preparatul ca desert, dar și pentru a-ți atinge obiectivele legate de greutatea corporală. Deoarece conține și cel mai nou produs de la Herbalife, shake-ul Formula 1 Zmeură și Afine, care poate înlocui o masă. Fie că este mic dejun, prânz sau cină, această înghețată poate fi inclusă într-o dietă cu o valoare calorică redusă.

Și pentru că am menționat de lapte, trebuie să știi că poți folosi orice preferi, inclusiv lapte de migdale, de soia sau de cocos.

Noul shake cu Zmeură și Afine conține:

  • 18 grame de proteine de calitate din soia,
  • mai mult de 3 grame de fibre,
  • 24 de vitamine și minerale,
  • are aproximativ 221 kcal,
  • poate fi consumat și de vegetarieni.

Între vitamine și minerale merită menționate vitamina C, B6 și riboflavină care contribuie la reducerea oboselii și a extenuării, iar vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, iar calciul menține sănătatea dinților și a oaselor.

Credit foto: EsentaTare.com
Fructele de pădure sunt printre cele mai sănătoase alimente, recunoscute pentru aportul mare de antioxidanți benefici organismului.

*Formula 1 Shake mix nutritiv, zmeură și afine are un preț recomandat de 129 lei și conține 21 de porții (o porție pe zi/ 21 de zile). Pentru detalii vizitează www.herbalife.ro.

Credit foto: Grayling, EsentaTare.com; Editare video: Ștefan Lungu.

More from Corina Stoicescu

Marius Manole și Medeea Marinescu, ateliere de creație și muzică jazz te așteaptă în week-end pe Strada BT!

În această lună, în fiecare dintre week-end-urile 9/10, 16/17, 23/24 și 30/31...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.