Am bătut palma cu Arnold Schwarzenegger, Sly Stallone și Bruce Willis

HOLLYWOOD - AUGUST 03: Actor Bruce Willis, California Governor Arnold Schwarzenegger and director/writer/actor Sylvester Stallone arrive at the premiere of Lionsgate Films' "The Expendables" at Grauman's Chinese Theatre on August 3, 2010 in Hollywood, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Într-una din zilele în care descopeream la pas New York-ul, s-a nimerit să mă aflu pe aceeași stradă pe care Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone și Bruce Willis au celebrul restaurant Planet Hollywood. Cele mai frumoase momente mi se par acelea când nu știi ce poate să te mai surprindă. Evident, plăcut! 

Am recunoscut sigla Planet Hollywood și pe măsură ce mă apropiam îmi veneau în minte chipurile celor trei actori celebri, despre care știam că sunt vechi prieteni. La intrarea în restaurant domnea un perete cu urmele mâinilor multor actori și cântăreți cunoscuți în toată lumea. Nu mai puțin de 30 de perechi de palme, frumos încadrate, ca pe celebrul bulevard al stelelor de la Hollywood.

Mi-am spus că merită să măsor rapid măcar palmele lui Arnold Schwarzenegger, Sly Stallone și Bruce Willis. Din constatările mele, ”Terminatorul” Arnold nu are cea mai mare palmă, ci prietenul său ”Rambo” Stallone. Cât despre partenerul lor, Bruce Willis, el e mister ”Die Hard”, mic și afurisit. 🙂

Între ceilalți artiști care și-au lăsat aici amprenta sunt cântăreața Jessie J, legendarii actori Clint Eastwood și Sean Connery, dar și Jackie Chan, Salma Hayek sau mai tânărul Robert Pattinson.

Planet Hollywood New York 3 corinastoicescu.com

Arnold Schwarzenegger Planet Hollywood NY corinastoicescu.com

Sylvester Stallone Planet Hollywood NY corinastoicescu.com

Bruce Willis Planet Hollywood New York corinastoicescu.com

Planet Hollywood New York 6 corinastoicescu.com

Foto: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Bruce Willis, în 1991, la inaugurarea restaurantului Planet Hollywood din New York. Locația a fost mutată în anul 2000 mai aproape de Times Square.

sylvester_stallone_arnold_schwarzenegger_bruce_willis_1991_planet_hollywood
Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger și Bruce Willis, în 1991, la deschiderea restaurantului Planet Hollywood.

Au mai fost deschise și alte restaurante Planet Hollywood în Las Vegas, Orlando (Florida), Cascada Niagara (Ontario/Canada), Paris (la Disneyland), Londra și în Utorda Beach (India).

Credit foto: Corina Stoicescu, Postiar.com, Yimg.com

 

More from Corina Stoicescu

How to negotiate with yourself to achieve your goals

We are living uncertain times in a global pandemic and maybe now...
Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.