Pharrell Williams semnează noua ediţie adidas Stan Smith

Pharrell

Optimismul prin care Pharrell Williams se remarcă este subliniat de noua colecţie de pantofi adidas Stan Smith pe care artistul îşi pune semnătura. Colecţiile adidas Stan Smith sunt întotdeauna aşteptate de fani, iar un aspect care a sporit entuziasmul a fost acela că în videoclipurile lui Pharell pantofii adidas Stan Smith se remarcă prin design-ul iconic.

ADIDAS_PHARRELL_06_Ra-517x345 ADIDAS_PHARRELL_03_Lb-517x345

Fiecare pereche are imprimeu unic

Începând cu 28 mai, Pharrel Williams și bine-cunoscutul boutique din Paris pun la dispoziția fanilor zece perechi de pantofi din colecția Stan Smith în ediție limitată personalizate chiar de artist. Design-ul ales Pharrell este inspirat din liniile iconice ale pantofilor sport adidas Stan Smith. Fiecare pereche se bucură de un imprimeu unic, cu forme stilizate realizate manual chiar de Williams. Colecția limitată va fi disponibilă pe diverse mărimi şi online la Colette, www.colette.fr. Întregul profit și veniturile acestei colecţii vor fi donate asociației One Hand To anOTHER.

ADIDAS_PHARRELL_06_Lb-517x345Viitoare produse din colecția newadidas Pharrell Williams vor fi lansate în această vară, la început de august.

Credit foto: DĂESCU BORȚUN OLTEANU

More from Corina Stoicescu

Un păr LumiShine cu noua vopsea tratament de la Joico

Dacă ți-aș spune că există o vopsea revoluționară care să trateze părul...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.