Masa cu picioare din oglindă

Createlier Table PolyvisionConcepte inovative realizate de tineri arhitecţi şi designeri de produs sunt expuse zilele acestea (10-14 septembrie) la târgul de mobilă BIFE-SIM 2014, de la Romexpo. Creaţiile sunt total funcţionale, aşa că dacă iubeşti amenajările îţi poţi găsi aici piesa de rezistenţă.

Createlier, un brand românesc 100%, propune masa Polyvision, cu piramide din oglinzi în loc de picioare. Prin colaborarea cu Laboratorul de Arhitectură, Createlier face parte dintre invitaţii biroului de arhitectură la standul High Definition Design, din Pavilionul C6 (stand 12).

Masa Polyvision arată spectaculos şi are picioare din oglindă, care pătrund aparent blatul mesei, devenind inclusiv suporţi pentru diverse accesorii. Aceşti suporţi sunt însă şi detaşabili, pentru a nu incomoda dacă se doreşte folosirea blatului în totalitate.

masa Polyvisionmasa Createlier

Povestea Createlier a luat naştere în urmă cu 6 ani, când două studente la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, la secţia Design de Produs, au decis să îmbine pasiunile pentru design, artă şi arhitectură. Miruna Darie şi Diana Stoicescu sunt cei doi parteneri manageriali şi designeri seniori.

 

Createlier design

Miruna Darie:

”Creaţia nu cunoaşte limite, iar imaginaţia noastră nu are bariere. Createlier este un mix de idei, valori şi vise, un concept nou specializat pe design de produs care îşi propune să se remarce pe piaţa locală şi internaţională printr-o gamă de produse fresh şi inovatoare. Obiectivul principal Createlier este să devină un promotor global al designului, creaţiei şi culturii româneşti.”

Diana Stoicescu :

”Avem un portofoliu de lucrări din toate industriile creative: design de produs, design interior, graphic design şi consultanţă de imagine. Toate astea puse în practică cu o minte deschisă şi puţin simţ al umorului.”

 

More from Corina Stoicescu

Gătești ușor, ești câștigător!

Plaza România și București Mall pun la dispoziția clienților săi iubitori de...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.