10 idei de cadouri cu stil, pentru sărbători

De multe ori să alegi cadouri pentru cei dragi se dovedeşte a fi o sarcină destul de dificilă, mai ales când eşti contracronometru. Aşa că m-am gândit să fac o selecţie a mai multor produse care mi-au atras atenţia şi pe care vi le prezint mai jos cu ceea ce au deosebit fiecare dintre ele, unde le puteţi găsi, dar şi preţurile recomandate ale acestora.

Babor Reversive dual serumBabor Reversive etape

1. ReVersive, cea mai nouă descoperire a specialiştilor de la BABOR, conţine 4 ingredienţi activi de înaltă performanţă: Telovitin (un ingredient activ bazat pe studii care au câştigat premiul Nobel pentru cercetare şi reuşeşte să menţină tinereţea celulelor mai mult timp), Agicyl (extras din celule stem vegetale şi prelungeşte elasticitatea pielii), Lumicol (redă luminozitatea tenului) şi Epocyl (pentru un efect instant de netezire – în 15 minute de la aplicare umple vizibil orice rid, linie de expresie sau denivelare). Aceste patru componente formează efectul de reîntinerire, iar esenţa de trandafir exclusiv BABOR îi dă un parfum unic. Gama conţine anti-aging dual serum, cremă anti-aging (50 ml), cremă intensivă anti-aging (50 ml) şi cremă pentru ochi (15 ml). Produsele se găsesc în magazinele Topline şi în saloane.

SECRET SANTA GIFT PACK2. Cosmetics Secret Santa conţine: Little Gingerbread Man Creamer 30g (sare de baie ce conţine unt de Shea şi de cacao şi uleiuri esenţiale), The Glitterati Bath Creamer 30g (sare de baie cu unt de Shea, unt de cacao şi uleiuri esenţiale de trandafir şi ylang-ylang), Deck the Halls Bath Blaster 160g (sare de baie cu uleiuri esenţiale de piper negru şi marjoram şi note de scorţişoară, nucşoară şi portocală), White Christmas Bath Mallow 30g (sare de baie ce conţine unt de Shea şi de cacao şi uleiuri esenţiale), Santa’s Grotto Bath Brulee 160g (sare de baie ce conţine unt de Shea şi de cacao şi uleiuri esenţiale de smirnă şi lemn de santal). Setul se găseşte în magazinele Marionnaud. Preţ: 99 lei.

 

3. Cosmetics Funkadelic conţine: Hypnobath Bath Blaster 160g (sare de baie cue uleiuri esenţiale şi note de zambilă, crin, trandafiri, ylang ylang şi iasomie), Free Spirit Soap Slice 100g (săpun pentru corp cu note de bergamotă, lămâie, lime, grapefruit şi mandarină), Paper Tiger Bath Creamer 30g (sare de baie cu unt de Shea şi de cacao şi uleiuri esenţiale de portocală şi ghimbir şi note de vanilie), Sun Seduction Bath Creamer 30g (sare de baie cu unt de Shea şi de cacao şi uleiuri esenţiale de nucă de cocos şi ylang-ylang), Pure Therapy Soap Slice 100g (săpun pentru corp cu uleiuri esenţiale de bergamotă şi lemongrass şi note de portocală şi bergamotă). Setul se găseşte în magazinele Marionnaud. Preţ: 99 lei. FUNKADELIC GIFT PACK4. Bath Brulee conţine: Strawberries & Dreams Bath Brulee 160g (sare de baie cu uleiuri esenţiale de muşeţel, nucşoară, note de mure şi căpşuni), Lazy Lavender Bath Brulee 160g (sare de baie cu uleiuri esenţiale şi note de levănţică, rozmarin, eucalipt şi mosc), Milk& Honey Bath Brulee 160g (sare de baie cu muşeţel, ylang-ylang, lavandă şi note de miere). Setul se găseşte în magazinele Marionnaud. Preţ: 79 lei.

BATH BRULEE GIFT PACKC-THRU EDT_DEO_black-beauty_3D

 

5. C-THRU Black Beauty are note de citrice şi condimente, îndulcite cu vanilie şi orhidee, iar la final totul este învăluit în arome de ambră, patchouli şi lemn de santal. Pachetul conţine Eau de Toilette (30ml) şi deo spray (150ml). Preț 32 lei.

6. STR8 Adventure are note de vanilie şi citrice care se îmbină ulterior cu lemnul de santal şi ambră. Pachetul conţine loţiune After Shave (50ml), deo spray (150ml) şi gel de duş (250ml). Preţ 33 lei.STR8 ASL+DEO+SG _ADVENTURE7. Crema de duş cu vanilie Mastic Spa (300 ml) curăţă delicat şi hidratează în profunzime. Produsul se găseşte în magazinele Marionnaud. Preţ 31 lei.

vanilla shower creamSP Luxe Oil Elixir - 105 lei

8. SP LUXE OIL aduce laolată trei uleiuri preţioase, renumite pentru proprietăţile de stimulare şi de înfrumuseţare a părului: uleiul de argan, uleiul de jojoba şi cel de migdale. Misiunea lor este să protejeze părul şi să devină mai strălucitor pentru o perioadă mai lungă de timp, dar fără să-l încarce. Produsul se găseşte în magazine profesionale şi în saloane. Preţ: 105 de lei.

Musc blanc Edition Limitee9. Setul Mosc alb conţine loţiune de corp, exfoliant şi gel de dus. Preţ 110 lei.

eau thermale jonzac10. Gama completă de produse BIO Nutritive Eau Thermale JONZAC ajută la restabilirea echilibrului hidric şi lipidic al pielii. Linia de produse include cremă pentru faţă (50 ml), 81 lei, gel de curăţare (400 ml), 79 lei, cremă de mâini (50ml), 32 lei, şi cremă pentru corp (200ml), 65 lei. Se găsesc în farmaciile Belladonna şi le poţi lua cu 5% discount pe baza cardului de reduceri, pe care îl vei obţine pe loc în farmacie.

 

More from Corina Stoicescu

Cum devin visurile realitate

Vă voi spune o poveste pentru Crăciun, al cărei mesaj este că...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.