Inovaţii pentru frumuseţe

Trecerea timpului, oboseala, stresul, schimbările de vreme, soarele, vântul, frigul, alimentaţia sunt toţi factori din pricina cărora tenul are de suferit. Specialiştii în domeniul frumuseţii elaborează continuu formule tot mai eficiente şi care se adresează multor categorii de oameni. Activi, ocupaţi, cu venituri mai mari sau moderate, fiecare poate găsi o variantă care să i se potrivească, pentru a estompa semnele de îmbătrânire, în schimbul unui ten mai fin şi mai luminos.

Age_Logic_Cell_CorpsGuinot aduce alternative pentru chirurgia estetică – Brandul franţuzesc de cosmetice premium Guinot propune o soluţie revoluţionară de tratare a semnelor de îmbătrânire a pielii, fără a fi nevoie să fie luate în considerare intervenţii de chirurgie estetică. Alternativa o reprezintă un tratament inovator cu durata de 50 de minute, în 4 etape, cu mai multe produse de îngrijire anti-ageing care pot fi folosite atât în salon, cât şi acasă. Etapele sunt de îndepărtare a stratului de celulele moarte cu Dermabrasion Exfoliating Cream, stimularea regenerării cu Regenerating Anti-Ageing Serum, aplicarea Anti-Ageing Facial Massage pentru fermitate tenului şi folosirea măştii Anti-Ageing Radiance -Boosting Face Mask pentru luminozitatea pielii. După folosirea tratamentului cu produse GUINOT, pe care le găsiţi în exclusivitate la TopLine, tenul va fi mai ferm şi mai luminos, efectele începând să se vadă încă de la prima şedinţă.

Guinot age logic yeuxGuinot Age Serum Yeaux EyesGuinot Time Logic Age SerumGuinot Age  Logic Cellulaire

Fito-dermatocosmetice Life-flo pentru frumuseţe naturală – Din această toamnă a fost adusa în exclusivitate în România gama de fito-dermatocosmetice Life-flo, produse naturale pentru îngrijirea şi înfrumusețarea tenului, a pielii, a părului şi a unghiilor. Având la bază ingrediente naturale provenite de pe tot globul, din Antarctica până la tărâmurile exotice ale Noii Zeelande, formulele Life-flo includ produse pentru îngrijirea zilnică a pielii, pudre de argilă, uleiuri de bază, uleiuri speciale și unturi de corp. Acestea pot fi folosite simple sau în combinație cu alte produse din gamă, pentru realizarea propriilor formule de îngrijire a tenului, a pielii corpului, a părului şi a unghiilor. Produsele de îngrijire zilnică a pielii sunt reprezentate de creme hidratante, anti-aging, anticelulitice, pentru uniformizarea pigmentării pielii sau care dau luminozitate şi fermitate. De asemenea, gama conține şi produse antimicrobiene sau calmante; pudrele de argilă constituie baza perfectă pentru prepararea măştilor de față, pentru prepararea produselor minerale de curățare a tenului, pentru împachetări, detoxifiere sau exfoliere; uleiurile de bază sunt excelente pentru îngrijirea pielii şi pentru crearea formulelor delicate de curăţare şi îngrijire a tenului sau a părului, fiind, în același timp, perfecte pentru aromaterapie sau masaj; uleiurile speciale au o putere de penetrare ridicată, de aceea sunt recomandate pentru obținerea unor efecte cosmetice intensive, utilizate ca atare, dar şi în combinație cu alte baze uleioase sau untoase; unturile de corp oferă o experiență inedită de îngrijire a pielii, esențele organice şi asigură hidratare şi hrănire în profunzime. Produsele din gama Life-flo sunt disponibile în magazinele Secom (Bucureşti, Ploieşti, Iaşi) şi în farmaciile şi magazinele cu profil naturist din ţară.Packshots Life-flo

Seruri cu venin de albine – SkinChemists propune o gamă cu ingredient principal veninul de albine, care stimulează circulaţia sângelui, ajutând ţesuturile să îşi îmbunătăţească aspectul. Serul facial pe bază de venin de albine 30 ml (216 ron) îndepărtează ridurile şi liniile fine după 28 de zile de utilizare. Este perfect pentru piele ternă, “obosită”. Serul pentru ochi 15 ml (237 ron) reprezintă o formulă sofisticată pentru a combate cearcănele şi pungile de sub ochi. Crema hidratantă 50 ml 251 (ron) redă luminozitate pielii, reduce apariţia liniilor fine şi conferă un aspect mai tânăr. Este ideal să fie folosită atât ziua, cât şi noaptea (DUO) şi se adresează tuturor categoriilor de vârstă. Poate fi folosită inclusiv ca bază de machiaj. SkinChemists Masca anti-age pe bază de venin de şarpe 50 ml (209 ron) hidratează foarte bine pielea, îmbunătaţeşte elasticitatea, protejand în acelaşi timp structura celulară. Este un produs ideal pentru pielea uscată, deshidratată. Iar baza de machiaj Studio Finish 30 ml (195 ron) oferă tenului un aspect neted şi asigură longevitatea machiajului.

SkinChemists Baza de machiaj Studio Primer 30 ml_195 RON SkinChemists Crema hidratanta pe baza de venin de albine 50 ml_251 RON SkinChemists Masca anti-age pe baza de venin de sarpe 50 ml_209 RON SkinChemists Ser facial pe baza de venin de albine 30 ml_216 RON SkinChemists Ser pentru ochi pe baza de venin de albine 15 ml_237 RON

Terapia pentru oxigenarea pielii – O procedură recunoscută şi ca terapia Madonnei este cea cu oxigen hiperbaric, un tratament care reîmprospătează chipul. Explicaţia constă în faptul că oxigenul stă la baza tuturor funcţiilor metabolice, iar ridurile, deshidratarea şi imperfecţiunile pielii apar în urma pierderilor de colagen, de elastină şi de oxigen din ţesuturi. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este cel mai performant activator de colagen la nivel facial. De asemenea, hrăneşte celulele, regenerează ţesutul epidermic, redă fermitatea pielii, accelerează procesele de vindecare, iar dacă doreşti să-l încerci o poţi face la Aviaţiei Wellness Center (www.cybexgym.ro).

elmiplant girl Seametry elmiplant Seametry group

Elmiplant cu alge marine – O veste nouă de la Elmiplant este lansarea gamei Seametry, destinată persoanelor cu vârsta de + 45 de ani. Ingredientul de la care s-a pornit în elaborarea noilor produse îl constituie algele marine Wakame, crescute într-o zonă protejată din Franţa pe un sistem de corzi scufundate. Gama Elmiplant Seametry conţine: Crema antirid restructurată de zi (25 ron), Crema antirid restructurantă de noapte (25 ron) şi Serum antirid restructurant pentru ochi (25 ron).

Repechage Biolight Eye Contour Gel

Repechage îngrijeşte ochii obosiţi – Noul Biolight Frost Bright EYE Contour Gel de la Repechage oferă pielii un lifting de durată şi „trezeşte” instantaneu ochii obosiţi datorită peptidelor de cafeină, care pot reduce vizibil şi ridurile. Pe lângă cafeină, Frost Bright Eye Contour Gel mai conţine şi alte ingrediente ca Matrixyl 3000 (o combinaţie de peptide care stimulează celulele fibroblaste şi păstrează tinereţea pielii), extract de margarete (intensifică procesul de producţie al melaninei), Laminaria Digitata (hidratează), rădăcină de lemn dulce (inhibă pigmentarea şi are efecte anti-inflamatoare) şi extract de castravete (reduce pungile de sub ochi şi cearcănele). Preţ: 189 ron.

 

More from Corina Stoicescu

Ai auzit de pacienți care își autodonează sânge?

Din cauza crizei actuale din spitale, cu privire la cantitatea de sânge...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.