Tendințele 2016 în hairstyling și make-up lansate de Top Line

Credit foto: Top Line

Culorile fascinante și modelele îndrăznețe sunt tendințele de bază atât în hairstyling, cât și în make-up, în acest an, conform specialiștilor Top Line. Ambasadorii Simina Cheteleș și Raul Tisa, precum și make-up artistul Anca Alexandra Hagiu sunt cei care au realizat acest univers al noilor trenduri.

 

Compania Top Line, alături de reprezentanți de renume în domeniul frumuseții, a lansat recent trendurile anului 2016 în make-up și hairstyling. Prezentarea din Bucuresti a urmat prezentărilor din Cluj și din Timisoara, iar în data de 16 mai a avut loc lansarea și la Iași.

Culori electrizante în colecția Pulsar

Vestige Atelier des Beaux Arts și Top Line au pus în scenă colecția Pulsar, o creație a talentaților Art Directori Simina Cheteleș și Raul Tisa. Cei doi ambasadori Top Line sunt renumiți pentru inovație în hairstyling și au reprezentat ani la rând România la Campionatul Mondial de Coafură.

Colecția este inspirată de steaua Pulsar, o entitate celestă neuronică. Aceasta are un colorit fascinant și capacitatea de a schimba mediul din jurul ei, explicația constând în faptul că undele provocate de reacțiile chimice din stea dau naștere unor culori electrizante și volume geometrice fluide. În cadrul colecției Pulsar s-au folosit texturi care sfidează gravitația, iar culorile alese sunt cele recomandate de Pantone și aliniate la trendurile internaționale ale anului 2016.

Credit foto: Top Line

Credit foto: Top Line
Art Directorii Simina Cheteleș și Raul Tisa, Ambasadori Top Line

Credit foto: Top Line

Credit foto: Top Line

4 tipuri emblematice de make-up

Propunerile de make-up au fost create de Anca Alexandra Hagiu, make-up artist care a introdus participanții într-un univers glamour.

„Anul acesta avem câteva vedete privind trendul în make-up. Wonderland este una dintre propuneri și mizează pe nuanțe reci, inspirate din natura nordică. În ceea ce privește buzele, dark punk lips înseamnă nuanțe de negru, burgundy, roșu foarte închis, atât în varianta mat, cât și lucios. O altă tendință în machiaj este D!SRUPT, prin care împărțim fața în segmente și o recompunem, creând o nouă viziune asupra chipului. Cel de-al patrulea trend al lui 2016 este Golden Touch, în care smokey eyes se îmbină cu efecte aurii, ce dau o notă prețioasa, glamour”, spune Anca Alexandra Hagiu, profesionist specializat în cele mai noi tehnici internaționale de make-up și reprezentant al Centrelor de Estetică și al Academiei Floarea de Colț.

Credit foto: Top Line
Make-up artistul Anca Alexandra Hagiu și modele de make-up propuse pentru tendințele 2016

Credit foto: Top Line Credit foto: Top Line

Specialiștii vor interpreta trendurile la Top Line Beauty Awards

Cluj, Timișoara, București și Iași sunt orasele în care se desfășoară seminariile de hair, make-up & nails, inițiate de Top Line, pentru a aduce în atenția specialiștilor și a pasionaților de frumusețe tendințele noului an.

Top Line organizează, de asemenea, și un concurs national în care trendurile vor fi interpretate de către cei mai talentați profesioniști din domeniu, iar finala concursului va avea loc în data de 29 septembrie 2016, la Top Line Beauty Awards.

Credit foto: Top Line

More from Corina Stoicescu

Îngrijire cu milioane de diamante

Vara aceasta te poți bucura de beneficiile unei rețete pline de eleganță....
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.