Celebrul Dr. Oz îți duce viața la un alt nivel, la București!

Credit foto: PR

Cunoscut întregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, medicul Mehmet Cengiz Oz va sosi pentru prima dată în România, pentru a susține conferința “Take your life to the next level”. A cunoscut celebritatea cu ”The Dr. Oz Show”, lansat de Oprah Winfrey, revista ”Esquire” l-a clasat pe doctorul Oz pe locul 75 în topul celor mai influente persoane ale secolului 21, iar revista ”Time” l-a clasat pe locul 44 în topul celor mai influenți oameni de știinta în 2008.

 

Oz este cel mai cunoscut medic la ora actuală datorita faptului că a adus medicina complementară în fața publicului prin emisiuni de televiziune, a realizat emisiuni de radio, a publicat o mulțime de articole și cărți, toate acestea fiind extrem de îndrăgite de publicul american și ajungând, în timp, să câștige admirația și respectul întregii lumi.

Specialistul american va dezbate în data de 25 mai, începând cu ora 9 dimineața, pe scena Sălii Palatului din Capitală, subiecte legate de sănătate și stil de viață si va oferi o mulțime de sfaturi. Conferința va fi urmată de un alt eveniment, Gala pentru Excelență în Sănătate, dedicat exclusiv personalităților importante din lumea medicală din România, unde însuși Dr. Oz va acorda premii.

Lucruri pe care merită să le știi despre Dr. Oz

  • Mehmet Cengiz Oz s-a născut pe 11 iunie 1960 în Cleveland, Ohio, SUA, iar la vârsta de 7 ani a decis să devină medic, inspirat fiind de exemplul tatălui său care era chirurg la Centrul Medical Wilmington.

  • După ce a absolvit cursurile la Universitatea Harvard, a obținut un MBA (Master of Business Administration) în cadrul Școlii Wharton și un MD (Medicinae Baccalaureus) la Universitatea din Pennsylvania, Școala de Medicină, demonstrându-si ulterior faptul că poate fi un chirurg de excepție. De altfel, a devenit și unul dintre cei mai buni specialiști în transplantul de inimă.

  • În 1994 Oz a înființat Institutul de Cardiologie și Medicină Complementară a Spitalului Presbitarian din New York, pe care îl conduce și este vice-președinte și profesor la catedra de Chirurgie a Universității Columbia.

  • Împreună cu soția lui, Lisa, a scris și publicat în 1998 cartea ”Healing from the Heart: A leading Surgeon Combines Eastern and Weastern Traditions to Create the Medicine of the Future”.

  • Din dorința de a face mai mult pentru oameni, doctorul Oz a căutat practici alternative la tratamentele existente deja, pe care a reușit să le combine cu succes într-un show televizat.

  • Prima lui emisiune de televiziune, denumită ”Second Opinion with Dr. Oz”, pe care a creat-o împreună cu soția lui, în 2003, a durat doar un sezon, însă i-au avut printre invitați pe Charlie Sheen, Patti LaBelle, Quincy Jones și Oprah Winfrey.

  • Cu Oprah Winfrey a dezvoltat o relație de muncă excepțională, iar aceasta a început să îl cheme frecvent în cadrul seriei de emisiuni televizate ”The Oprah Winfrey Show” și în cadrul seriei de emisiuni la radio ”Oprah & Friends”.

  • De asemenea, Oz a început să publice seria de cărți ”YOU”, care au devenit cele mai vândute volume din SUA și să scrie articole într-o rubrică din revista ”Esquire”.

  • În 2009, în urma succesului înregistrat la emisiunile lui Oprah, acesta s-a oferit să fie co-producatorul unei serii de emisiuni televizate, ”The Dr. Oz Show”. Emisiunea i-a adus doctorului trei premii Emmy consecutive și se bucură și în prezent de un rating uriaș.

  • Doctorul Oz este el însuși un exemplu, fiind un soț iubitor (este căsătorit din 1985 cu Lisa Oz) și un tată fericit: are 4 copii, iar care mezina familiei, Daphne, a început să calce pe urmele lui ca și gazdă de televiziune și scriitoare.

Credit foto: PR

*Biletele la conferința găzduită de Dr. OZ sunt puse în vânzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, BLT.ro, vreaubilet.ro și pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Credit foto: PR

More from Corina Stoicescu

Hot Folk, Blues & Jazz in Winter

Acorduri ale muzicii de calitate vor rasuna la Institutul Cultural Român din...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.