Frumuseţea nu are vârstă!

Dove descopera frumusetea varstei tale

Constatăm deseori că percepţia generală referitoare la frumuseţe este superficială şi că doar tinereţea este asociată cu frumuseţea. Presiunea venită din partea societăţii pentru a arăta mereu tinere este atât de puternică, încât mai mult de un sfert dintre femei se simt judecate de persoanele din jur în funcţie de vârsta pe care o au, conform celui mai recent studiu global realizat de Dove. Acelaşi studiu evidenţiază şi faptul că doar 10% dintre femei sunt mândre să-şi recunoască vârsta, iar 40% îşi ascund de multe ori vârsta reală.

Pornind de la aceste rezultate, cunoscutul brand de produse de îngrijire şi-a asumat misiunea de a crea o lume în care frumuseţea să reprezinte o sursă de încredere, nu de anxietate şi a lansat o campanie interactivă. ”Tu câţi ani ai?” îşi doreşte să inspire femeile să-şi sărbătorească frumuseţea la orice vârstă.

Dacă ţi-am stârnit curiozitatea, te poţi alătura şi tu acestui demers şi poţi descoperi frumuseţea vârstei tale printr-o aplicatie pe care o găseşti pe linkul https://apps.facebook.com/frumusetea-varstei/ . Poţi, de asemenea, câştiga premii costând în: 5 lănţişoare Dove by Malvensky, 5 plicuri din piele de la DADA sau 20 de seturi de produse Dove.

Dove GoFresh ReviveNou în magazine

Iar pentru senzaţii noi de prospeţime, încearcă gama Dove GoFresh Revive. Un cocktail răcoros cu parfum de rodie şi lămâiţă, oferit de gelul de duş şi de variantele de deodorante antiperspirante. Gelul de duş conţine Nutrium MoistureTM, un amestec unic de agenţi de hidratare şi lipide proprii pielii, care hrănesc în profunzime (Stratum Corneum), iar deodorantele spray şi roll-on oferă protecție până la 48h împotriva transpirației şi îngrijesc zona subrațului, lăsând-o fină. Preţuri recomandate: gel de duş 250 ml – 13,52 lei; 500 ml – 18,99 lei; deodorant spray 150 ml – 13,86 lei; roll-on 50 ml – 13,14 lei.

 

Credit: Image PR.

More from Corina Stoicescu

Escentric Molecules: parfumurile care stârnesc mister și obsesie

Beautik Haute Parfumerie a celebrat colecția Escentric Molecules printr-un eveniment la care...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.