O nouă opțiune de îngrijire a pielii 100% BIO

Îngrijirea profesională a pielii capătă o nouă direcție în saloanele de înfrumusețare. Acest trend se datorează unui brand de cosmetice recent lansat pe piața din România, cu produse fabricate doar cu ingrediente 100% naturale, pure, și cu certificare 100% BIO.

Naturys cosmetice BIO 4

Brandul Natùrys conține produse care se adresează tuturor problemelor tenului și pielii corpului. Linia destinată îngrijirii feței conține trei game: Vanity Routine, Limyè și Advance Solution Lifting Viso. Iar cea de-a doua linie, destinată corpului, conține două colecții: Slimming Evolution și Advance Solution Lifting Seno. Acestea vizează corectarea celulitei, tonifierea, drenarea și creșterea fermității pielii, precum și liftingul sânilor.

De până la 5 ori mai concentrate decât alte cosmetice

Pentru toate acestea sunt utilizate extracte de origine biologică, obținute din plante cultivate BIO, fără îngrășăminte sau pesticide sintetice și nemodificate genetic. Principiile active se regăsesc sub formă de pulbere obținută prin evaporarea totală a lichidelor extractive. În acest fel, produsele au o concentrație de principii active foarte ridicată, în medie de 5 ori mai mare decât a altor produse de pe piață. De asemenea, emulsiile cu Cristale Lichide din compoziția produselor asigură o absorbție lentă și constantă timp de 18/24 de ore de la aplicare.

Pot fi folosite și de către mămici în perioada de alăptare

Ceea ce mi se mai pare, iar, important de menționat este că proaspetele mămici pot folosi, și ele, aceste cosmetice. Produsele NU dăunează în timpul alăptării, după cum m-a asigurat creatorul lor, doctor Franco Marinello (foto), prezent la evenimentul de lansare, iar efectul este vizibil de la prima aplicare. 

În ce mă privește, am folosit două produse Limyè, pentru îngrijirea tenului, și loțiunea de fermitate din gama Slimming Evolution. Rezultate s-au văzut chiar de la prima folosire și hidratarea s-a păstrat inclusiv a doua zi.

Naturys cosmetice BIO Corina Stoicescu dr Farnco Marinello
Doctor Franco Marinello (Naturys) și fiica lui (dreapta), de asemenea medic.

Cel mai bun brand de produse BIO al anului

Natùrys a câştigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” în cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, în anul 2008. Aparține companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experiență de peste 40 de ani în cosmetica profesională și s-a diferențiat prin accentul permanent pus pe cercetare, urmărind ca toate ingredientele folosite să fie BIO-organice.

Naturys cosmetice BIO 3

Credit foto: PR (Prime Road Media)

More from Corina Stoicescu

Încălțăminte de tip sabot și cu influențe aztece pentru vara 2016

Printr-o încălțăminte frumoasă și bine aleasă poți transmite, încă de la prima...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.