Cornel Ilie a intrat într-Un Nou Univers, cel mai mare show multimedia al anului

Cel mai mare eveniment multimedia din România și primul al unei trupe rock, a avut loc aseară, la Sala Polivalentă din București. Cornel Ilie a planat deasupra publicului și a învârtit planetele dintr-“Un Nou Univers”.

Polivalenta UNU 2015-172

Polivalenta UNU 2015-150

Cornel Ilie și trupa Vunk au susținut cel mai mare eveniment multimedia al anului, în fața a 5000 de oameni. Artiștii au deschis concertul purtând pe față măști dotate cu tablete pe care se derulau imagini și mesaje, gânduri și emoții ale unor oameni veniți dintr-Un Nou Univers ultra tehnoligizat.

Fiecare persoană prezentă la concert a primit câte o brățară luminoasă, cu ajutorul căreia s-a putut “conecta” la Universul Vunk, pentru că luminile erau declanșate de acordurile hiturilor care răsunau pe scenă.

Liderul trupei Vunk a planat printre planetele suspendate, sferele uriașe pictate de copiii de la Galeria Basil au ajuns în public, artificiile au explodat de pe marginile triunghiulare ale scenei, iar sala a vibrat la omagiul adus “unuia dintre cei mai importanți muzicieni și visători ai lumii”, John Lennon, datorită căruia am început să iubesc muzica”, după cum mărturisește Cornel Ilie.

Polivalenta UNU 2015-91
Paula Seling și Cornel Ilie

Inedit: Fani din țară au fost prezenți pe scenă, deși se aflau în alte orașe

Unii dintre fanii Vunk din țară, care nu au avut posibilitatea să ajungă la concert, au accesat link-ul pus la dispoziție de trupă și astfel nu numai că au putut vedea live spectacolul de la Sala Polivalentă, dar au ajuns și pe scenă, pentru că au făcut cu mâna celor 5000 de spectatori de pe ecranele uriașe din spatele trupei.

Au mai cântat Nicole Cherry, Călin Goia, Paula Seling și Tudor Ionescu (Fly Project)

Am trăit cel mai complex spectacol al nostru. Sunt fericit, emoționat și linistit. Le mulțumesc tuturor din echipă, partenerilor și celor patru invitați Nicole Cherry, Călin Goia, Paula Seling și Tudor Ionescu (Fly Project).”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Polivalenta UNU 2015-217
Nicole Cherry și Cornel Ilie

Hituri și mituri”

Trei inovații tehnologice, filmare 360 grade, scenografie digitală interactivă, un streaming live cu publicul de acasă adus pe scena de la Sala Polivalentă, sute de fascicule luminoase colorate proiectate de lasere, tone de confetti, ecrane uriașe, proiecții, planete pictate, mii de mâini ridicate în aer care semnalizau prin brățările luminoase acordurile muzicii și o scenă în formă de triunghi luminos au format un spectacol grandios.

Printre hiturile trupei și-au făcut loc în universul emoțiilor live și șase piese noi pe care Vunk le va include pe următorul lor album care se va lansa curând. Până atunci, fanii vor putea retrăi cele mai frumoase momente din relația lor cu Vunk ascultând “Hituri și mituri”, albumul care a fost lansat odată cu Un Nou Univers.

Polivalenta UNU 2015-53

Polivalenta UNU 2015-15

 

Credit foto: Talentivity.

 

More from Corina Stoicescu

Strălucește cu dress code-ul potrivit și diamantul care ți se potrivește!

Dress code este stilul vestimentar menționat pe invitații la diverse evenimente, fie...
Read More

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.